Sestra košarkaša Zvezde "raspametila" Amerikance: Pogodila prvu trojku u karijeri i donela pobedu svom timu

Jelena Mitrović "prelomila" je duel protiv Kolorada u korist Oregon Stejta

  • 1
Jelena Mitrović Foto: Printscreen / Twitter / BeaverWBB

Sestra poznatog košarkaša Zvezde, Luke Mitrovića, Jelena počela je svoju karijeru da gradi u Americi, gde trenutno nastupa za Univerzitet Oregon Stejt.

Naporno radi na tome da u budućnosti možda zaigra u WNBA ligi, a sa svojih 206 centimetara visine sjajno se snalazi kako u reketu, tako i na perimetru.

Upravo ovo drugo je pokazala noćas u meču protiv Kolorada kada je postigla, verovali ili ne, svoju prvu trojku u karijeri, ali koja je došla u nikad boljem trenutku po njenu ekipu i faktički je prelomila meč u korist Oregon Stejta.

Negde na minut i po pre kraja utakmice, protivnička ekipa Kolorada vodila je rezultatom 59:61, da bi Jelena uzela loptu u svoje ruke i pogodila za tri poena "kao kap" iz jako teške pozicije.

Zanimljiva je bila reakcija komentatora, koji su sa oduševljenjem proslavili Jelenin pogodak, a Oregon je kasnije slavio rezultatom 69:66. Pogledajte trojku Mitrovićeve u videu koji se nalazi u vesti.

ko

Video: Vlade Divac o Jokiću: Ne čudi me što pravi čuda, on je iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovan

    18. januar 2022 | 18:14

    Bravo Srbin je mijo ma gde bio🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏💪🏻💪🏻👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA