≫ 

Sjajne vesti za Zvezdu iz EL: Pomeren krajnji rok za pojačanja, da li crveno-beli "jure" nekog?

Bar nešto dobro...

  • 4
KK Crvena zvezda, KK Zenit

Foto: MN Press

Evroliga je zbog novog soja korona virusa odlučila da malo promeni svoja pravila. Zajednica klubova se usaglasila oko pomeranja krajnjeg roka za dovođenje pojačanja sa 9. na 23. februar.

Ova vest bi mogla posebno da obraduje veliki broj klubova u Evroligi, prvenstveno se misli na Crvenu zvezdu, koja je i u "smiraj" prelaznog roka pokušala da dovede igrača na poziciji centra.

Naravno, osim Zvezde, mnogi bi i drugi klubovi značajno da profitiraju baš zbog činjenice da je sve više igrača zaraženo, te da u okrnjenim sastavima moraju da nastupaju, ukoliko naravno, Evroliga taj meč unapred ne odloži.

Osim ove, stigla je još jedna promena pravilnika Evrolige koja se tiče nevakcinisanih igrača. Oni će sada moći da se nađu na raspolaganju za timove gde je minimum osam igrača u protokolu, pa čak iako ti igrači ne mogu da putuju u druge države.

Video: Trenutak za istoriju: Branko Lazić je ovim poenima postao najbolji strelac Zvezde u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titty Mcboob

    19. januar 2022 | 00:17

    Pa vi fmpovci-2 javno kukali kako nemate lovu a budzet vam 20 miliona haha i opet ste dzak za pumpanje, cim pocne ozbikjnije vi nestajete Sad vam eto opet f4 u beogradu a vi necete ni proci dalje haha

  • Masno Srbin

    18. januar 2022 | 18:53

    Petrusev ili niko.

  • Daryl

    18. januar 2022 | 19:56

    Moze li se Covicu konacno ove godine dovesti nesto kako treba i za platu ili ces nam opet dovesti naseg talenta koji ce igrati za ljubav?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA