≫ 

Zvezda igra prvi meč posle 17 dana: Evo kakvo je zdravstveno stanje tima pred meč sa Asvelom

Trener Dejan Radonjić rekao je da je period mirovanja imao uticaja na sastav

  • 6

Posle ogromne pauze zbog zaraze koja je buknula među igračima i stručnim štabom, košarkaši Crvene zvezde vraćaju se obavezama u Evroligi. Zanimljivo, u petak će protiv Asvela odigrati tek drugi meč u ovoj kalendarskoj godini.

Bez ikakve sumnje, ova pauza je prijala crveno-belima kako bi se oporavili i oni igrači koji su imali određenih problema sa povredama. Trenere Dejan Radonjić ipak ističe da je pauza sa dosta mirovanja uticala na sastav.

- Imali smo situaciju koja je dovela da do pauze koja je dosta duga. Znate i sami da smo imali problema sa koronom i da smo iz tog razloga jedno vreme bili van trenažnog procesa. Kao što znate i pre tog poslednjeg meča 2. januara Kalinić je bio pozitivan. Ta pauza koja je bila jeste izolacija sa strogim mirovanjem, tako da smo morali polako da se vratimo nazad - rekao je Radonjić.

Dobra stvar je da više nema zaraženih, te da je omikron "odradio" svoje. Samim tim, svi će biti na raspolaganju da kroče na teren protiv francuskog tima.

- Što se tiče zdravstvenog stanja, to je dobro. Izašli su svi iz korone. Oni koji su imali povrede, oni su sanirane. Naša situacija je da idemo korak po korak i vidimo šta možemo u ovom trenutku - dodao je Radonjić.

Prisetio se trener Crvene zvezde prvog meča ova dva rivala u tekućoj sezoni, kada je beogradski tim slavio rezultatom 73:67.

- Ekipa koja je znala da igra dobro. Imaju dobre pojedince. Ono što je naša realnost jeste da vidimo šta uopšte možemo - zaključio je crnogorski trener.

Video: Nebojša Čović: Đoković nije antivakser, on je čovek od integriteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj ponoći

    19. januar 2022 | 16:37

    Omikron nije tako opasan kao što je Čovimikron od njega teško se ko može spasiti. Koliko je dosadan još zna i da piše saopštenja sačuvaj nas bože od ovog zla.

  • Džek

    19. januar 2022 | 16:02

    ROMIkron

  • Dzingiskankv

    19. januar 2022 | 18:05

    Bitno je da ste izbegli 21. januar...a svi mi znamo da je sve ovo i izlazirano pored ostalog i zbog te utakmice...samo sat otkucava, blizi se kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA