Zvezda saznala termin odložene utakmice protiv Fenerbahčea u Evroligi

Tim Dejana Radonjića očekuje zaista paklen raspored od kraja februara

  • 2
KK Crvena zvezda, KK Barselona, Evroliga Foto: MN Press

Nakon dugačke pauze zbog zaraze koronavirusom među sastavom i stručnim štabom košarkaša Crvene zvezde, vreme je za povratak na teren. Prvi meč će biti onaj protiv Asvela u petak, a tim Dejana Radonjića polako počinje da "sklapa" slagalicu oko toga kada će odigrati druge, odložene duele.

Evroliga je saopštila da će onaj protiv Fenerbahčea, koji je prvobitno bio zakazan za 6. januar biti odigran 27. februara od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Podsetimo, takmičenje je objavilo da će duel Crvene zvezde i Reala biti odigran 8. marta, takođe u Beogradu. Ta utakmica je takođe odložena zbog velikog broja zaraženih u timu crveno-belih.

ABA liga nije naglasila kada bi mogle da budu odigrane utakmice Zvezde koje su odložene u ovom takmičenju, ali je jasno da tim Dejana Radonjića čeka paklen raspored već od početka februara, a naročito posle odigravanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Video: Crvena zvezda prvi klub u regionu sa 4 zvezdice na grbu: Osvojena je jubilarna 40. titula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA