≫ 

Jokić umalo isključen: Protivnik "tukao" Nikolu i razbesneo ga, trener uleteo na teren da ga odvaja od sudije!

Verovatno da bi se nastavak rasprave pretvorio u još jedno isključenje srpskog igrača, ali Meloun je ovog puta brzo reagovao

  • 1

Video: Što mi nisi svirao faul?: Jokić pobesneo i krenuo da bije sudiju, zamalo tuča

Srspki centar Nikola Jokić odigrao je fenomenalan meč i odveo Denver do pobede protiv Los Anđeles Klipersa, ali je umalo sebi sredio isključenje već u trećoj četvrtini. Na sreću, trener je sprečio još jedan rani odlazak Jokera u svlačionicu, iako su sudije u ovom slučaju katastrofalno reagovale.

Jokić je tripl-dablom bio najzaslužniji za trijumf u produžetku, ali do ovoga ne bi došlo da nije bilo smirivanja strasti u trećoj deonici.

Počela je gurka pod obručem, Ajzea Hartenštajn je čak tri puta imao kontakt sa Nikolom koji je sva tri puta stizao prvi do lopte, ali sudije nisu reagovale.

Kada se arbitri nisu oglasili, jeste Jokić koji je iznervirano krenuo ka jednom nakon čega mu je suđena tehnička greška.

Heroj ove priče bio je trener Nagetsa Majk Meloun koji je u ključnom momentu "uskočio" između svog centra i sudije i smirio situaciju.

Verovatno da bi se nastavak rasprave pretvorio u još jedno isključenje srpskog igrača, ali Meloun je ovog puta brzo reagovao.

Video: Neverovatna asistencija Jokića za pobedu Denvera: NBA u šoku kako je pronašao igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA