Šta se radi u NBA: Trener Bruklina "presekao" napad rivala, za sudije sve regularno

I ovo smo videli iz najjače lige na svetu...

  • 0

Košarkaši Vašingtona, navijači tog kluba, ljubitelji košarke, mnogi su u čudu - kako sudije nisu videle da je pomoćnik Stiva Neša na klupi Bruklina Dejvid Vanterpul potezom ruke prekinuo akciju Vizardsa u važnim trenucima meča. Još frapantniji je utisak kako niko od sudija nije video ovaj krajnje bizaran momenat meča u kojem su Netsi odneli tesnu pobedu 119:118.

A pitanje je da li bi takav ishod bio da je Kuzma primio loptu na pas Dinvidija, pogodio šut, trojku, pogodio u prodoru. To nikad nećemo znati...

Šta se dogolilo, čemu tolika buka? Pa, Vanterpul je sasvim ležerno, nesportski pružio ruku na liniji pasa, sprečio da ona dođe u ruke Kuzmi, koji je, u neverici, koji sekund kasnije gledao kako se razvija kontra rivala dok sudije, kao da su slabovide, puštaju da se igra nastavi.

Vizardsi su bili u šoku.

Pogledajte najkontroverzniji potez portekle noći sa NBA terena, jedan od onih koji će sasvim sigurno biti ubeležen i kod Šakila O'Nila u pregledu najkomičnijih poteza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA