≫ 

Jovanović: "Čestitke mojim igračima na izvanrednom zalaganju, došli smo praktično bez treninga"

Trener Mege sumirao utiske o velikoj pobedi

  • 7
Košarka ABA liga Partizan Mega Foto: MN Press

Košarkaši Mege napravili su senzacionalnu pobedu u odloženom meču 13. runde ABA lige pošto su u hali ''Aleksandar Nikolić'' savladali Partizan rezultatom 93:90. Iako su bili oslabljeni, izabranici Vlade Jovanovića odigrali su fantastičan meč.

Na početku svog izlaganja Vlada Jovanović se zahvalio klubu, kao i navijačima, na toploj dobrodošlici.

- Pre svega želim da čestitam Partizanu na svemu do sada urađenom. Oni su na dobrom putu da ostvare svoje ciljeve i siguran sam u to da će to da urade i želim im od sveg srca da završe na mestu na kom oni žele. Hteo bih da se zahvalim na toploj dobrodošlici i navijačima i klubu, na slici koju su mi poklonili iz sezone 2010/11 kada sam bio trener Partizana - započeo je trener Mege.

Nakon toga se osvrnuo i na probleme svoje ekipe koji su bili prisutni u pripremi utakmice.

- Moram da kažem da smo mi imali mnogo problema, međutim, mi smo poslednja dva treninga odradili pet na pet sa tri juniora i uspeli smo nekako da se ''pokrpimo''. Nisam mnogo očekivao od ove utakmice, znajući kako Partizan igra na obe strane terena, dok smo mi praktično bili bez treninga i bez bilo kakvog takmičarskog ritma. Normalno da smo bez pritiska pogodili neke šuteve u prvom poluvremenu i moram da istaknem odličan šut koji nas je služio do kraja utakmice - rekao je bivši trener crno-belih.

Napomenuo je i da ovo nije pravi Partizan, jer su crno-beli umorni od utakmice protiv Hamburga.

- Moram da se osvrnem na Partizanov ritam utakmica, da su oni pre dva dana igrali Evrokup i da sigurno nisu sveži i da ovo nije Partizan koji je bio pre dva dana, jer su umorni od te utakmice. Još jednom čestitam svojim igračima na izvanrednoj utakmici i zalaganju, svi su bili fantastični. Jović i Vujić su tek juče odradili prvi trening pet na pet i to ovde u hali. Čestitke ponovo ekipi Partizanu na svemu do sad, hvala klubu na poklonu i navijačima na podršci. Ne bih puno o utakmici, jer sam i dalje pod utiskom - zaključio je Jovanović.

Video: Ovako je Mega srušila Partizan: Trojka Smita 10 sekundi pre kraja presudila crno-belima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    20. januar 2022 | 20:35

    "Dosli smo prakticno bez treninga" rece Jovanovic. Sinko za ove vam trening i ne treba, ako Zagora, Dangubu i Lesora ne mozete dobiti bez treninga bolje da ne igrate.

  • 🤷

    20. januar 2022 | 20:16

    Ne bih se slozio da nisu svezi...prethodnu utakmicu su dobili sa +30, sto znaci da su nosioci mogli i da odmore,a imaju i dovoljan broj igraca da iznesu 2 utakmice u 2 dana.

  • Mile

    20. januar 2022 | 21:32

    Sad neka vide koliko je tesko igrati na 2 dana kao Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA