≫ 

"Ne mogu da razumem da moji igrači imaju manju želju od rivala": Obradović razočaran pojedincima

Trener crno-belih potencirao glavni problem nakon poraza od Mege

  • 38
željko obradović

Foto: youtube/ABA

Prvorazrednu senzaciju priredili su košarkaši Mege koji su, iako prilično oslabljeni, savladali Partizan i naneli mu treći ovosezonski poraz u regionalnom takmičenju.

Malo ko je ovo očekivao, posebno nakon ubedljivih pobeda crno-belih u nizu na oba fronta, međutim Mega je po ko zna koji put pokazala koliko talenta čuči u ekipi koju sa klupe vodi Vlada Jovanović.

Željko Obradović je posle meča mogao samo da čestita protivniku na pobedi, ali je imao i šta da kaže na račun igre i zalaganja pojedinih svojih igrača...

- Naravno, prvo što želim je da čestitam Megi na odličnoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobedili, vodili sve vreme. Mi smo imali neku šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam ovu utakmicu na način da će mladi igrači Mege grati sa velikim motivom, da će probati da se nadigravaju, i tako je bilo - rekao ej na početku izlaganja Obradović.

Konstatovao je da je njegovom timu nedostajalo više energije i kod pojedinih igrača - motivacije.

- Mi nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana, i za neke igrače je to i logično s obzirom na to koliko su dali na toj utakmicu, ali za neke bogami nije - poručio je Žoc, pa nastavio u istom tonu, o igračima kojima nije zadovoljan:

- Kad već poredimo mladost koja je prisutna u ekpi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u eipi. I to je ono gde ja vidim problem, gde oni ne mogu sebe da izmotivišu i da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. A sigurno nismo igrali. To je jedino čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumem. Ali da protivnički tim ima veću želju od nekih mojim igrača to je nedopustivo, ali na tome ćemo da radimo - rekao je trofejni trener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan I niko vise

    20. januar 2022 | 20:34

    Majstore, sto to nama objasnjavas,mi smo sve videli. Imao si 40 minuta da to objasnis igracima I nisi Im objasnio. Ovo je vec bruka I tvoja I igraca.

  • joco

    20. januar 2022 | 19:57

    Rumenko malo vise galami da te razumeju😂😂😂😂😂😂

  • Pex

    20. januar 2022 | 19:53

    Koji vasi klinci ? Koga ste vi iznedrili iz vase skole sem grejaca klupe trifunovica koji i ne moze nesto strasno da vrti peskir ... Sramoti se izjave na pocetku sezone da zelis da razvijas mlade a onda dovedes u tim polovinu Čada, Obale Slonovace i Sjera Leonea

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA