≫ 

Bjelica učestvovao u ludilu: Golden stejt u poslednjim sekundama primio trojku za produžetak i kliznuo u poraz

Na kraju, nije pomoglo ni 39 poena, osam asistencija i pet skokova Stefa Karija

  • 2
Bjelica bio vinovnik neizvesnog duela sa Indijanom

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejta nisu uspeli u noći između četvrtka i petka da prelome u svoju korist protiv Indijane pošto su Pejsersi nakon produžetka i velike drame slavili sa 120:117.

Voriorsi još od samog početka godine ne uspevaju da slave dva puta u nizu, pa ni sada nisu povezali dva trijumfa nakon što su u utorak slavili protiv Detroita.

Protiv Indijane su imali svoje šanse, vodili su tokom čitavog prvog poluvremena, ali onda su ušli u klackalicu koju su umalo rešili u svoju korist nakon regularnog dela meča.

Ipak, Holidej je na pet sekundi do kraja ispalio jednu trojku iz nadskoka i poravnao rezultat na 110:110, te se ušlo u produžetak.

 

Na kraju, nije pomoglo ni 39 poena, osam asistencija i pet skokova Stefa Karija koji nije imao poštenog pratioca u ovom susretu.

Sa druge strane, odličnu partiju je pružio Duarte sa 27 poena, a ispratili su ga heroj Holidej sa 16 i Džekson sa 15 poena.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica zabeležio je osam poena, šest skokova i dve asistencije za nešto više od 14 minuta igre. On je šutirao odličnih 4/4 za dva, a imao je jedan neuspešan pokušaj za tri poena.

Video: Bjelica basket forama sa beogradskih terena školovao igrače Detroita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Erak

    21. januar 2022 | 09:54

    Kakva crna dominacija imo 8 poena i 6 skokova...Sta reci za karija onda 39 poena,bjelica na terenu kao neki klinac u skolskom timu koji treba da popuni broj Vidite na sta lici na terenu sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA