≫ 

Jokić dobio ozbiljno Ol-star pojačanje u Denveru: Konačno neko ko može da ga menja pod košem

Videćemo samo kako će se Kazins snaći u dresu Nagetsa

  • 1
NIkola Jokić, Demarkus Kazins Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić dobija novo pojačanje u Denveru! Nekadašnji "Ol-star" i velika zvezda NBA lige, Demarkus Kazins, potpisao je kratkoročni ugovor sa Nagetsima na 10 dana.

Informaciju je javio najpoznatiji NBA insajder, Adrijan Vojnarovski iz ESPN-a. Kako navodi, Kazins i Denver su bili u pregovorima protekle dve nedelje i on će tokom ovog kratkoročnog ugovora sa timom iz Kolorada imati pravo da igra na šest utakmica, počevši od utakmice protiv Memfisa, koji je na programu u noći između petka i subote od tri ujutru.

Kazins je ove sezone u proseku beležio 9,1 poen i 5,8 skokova u 17 utakmica za Milvoki Bakse. Imao je 15 poena, 10 skokova i 3 ukradene lopte u svojoj poslednjoj utakmici 6. januara pre nego što je Milvoki odlučio da produži ugovor sa njim do kraja sezone, pa je postao slobodan agent, što je sada iskoristio Denver.

Nema sumnje, Kazins će doprineti da se malo rastereti Nikola Jokić pod kođem, koji ove sezone na svojim plećima nosi gotovo čitav tim Denvera, koji je desetkovan povredama ozbiljnih igrača.

Kazins je najveći deo karijere proveo u Sakramentu, gde je igrao od 2010. do 2017. Kasnije je nastupao i za Nju Orleans, Golden Stejt, Hjuston, LA Kliperse i Milvoki.

Četiri puta je bio deo NBA Ol-stara, a dva puta je biran i u najbolji drugi tim NBA lige.

Video: Što mi nisi svirao faul? Jokić pobesneo i krenuo da bije sudiju, zamalo tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA