≫ 

Radonjić tradicionalno kratak: "Propustili smo šansu za pobedu"

Trener Zvezde čestitao Francuzima na trijumfu

  • 10
Dejan Radonjić

Printskrin: Sport klub

Postalo je već uobičajeno da trener košarkaša Zvezde Dejan Radonjić kratko komentariše partije svog tima u Evroligi po završetku utakmica.

Bilo da je pobeda u pitanju ili poraz kao u ovom slučaju od ASVEL-a u Vilerbanu od 69:67.

- Čestitke ASVEL-u na pobedi. Drugo poluvreme smo odigrali sa malo energije. Fokus nije bio dovoljno dobar. Na kraju, imali smo šansu za pobedu, ali smo je propustili - rekao je Radonjić.

Video: Pomama za Noletom na Žabljaku, armija fanova oduševljena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    22. januar 2022 | 10:14

    Prošle sezone u momentu kada je smenjen Saša Obradović je sa onim timom napravio bolji skor nego što sada ima Radonjić. Svi su jednog lasno bili za to da se Obradović otera a sada svi ćute zbog Radonjinih starih zasluga. Njegova filozofija košarke više ne donosi rezultate, napravio je ekipu da ne primi koš a neko će u napadu nešto da pogodi, ali sa takvim razmišljanjem izgubićemo svaku neizvesnu završnicu jer nema igrača koji će pogoditi u završnici kad se lomi utakmica.Voleo bih da mi objasni šta znači igranje Lazića u zadnjim minutima utakmice, onaj Džons ga je probija kao da ne postoji a sa njim u napadu imamo igrača manje.Puno je tu igrača koji igraju zbog starih zasluga a kada im je Saša Obradović smanjio minuta u i polako ih sklanja ti isti igrači su ga smenili. Pa ljudi moji dokle da gledam Lazića i Simonović dajte mlađe i bolje igrače, ovi nebi donosili prednost ni u nekom od KlS timova.

  • Auspuh

    22. januar 2022 | 07:42

    Ne vidim čemu služi Markovic osim što prima dobre pare ,da ne idem dalje...kad je dolazio to je bila euforija kao da dolazi Dzordan...

  • Auspuh

    22. januar 2022 | 00:05

    Ajdeee...mi svi glupi čekali tebe da to kažeš...kome više mažeš oči...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA