Mega posle Partizana igra još jedan srpski derbi: Jovanović se nada još jednom trijumfu svog tima

Borac stiže u Beograd u utakmici koja se igra sutra od podneva

  • 1
KK Mega Soccerbet, Vladimir Jovanović Foto: ABA liga - KK Mega Soccerbet - Ivica Veselinov

Velika pobeda protiv Partizana dala je košarkašima Mege krila da dodatno "polete" i na pravi način se zalete na jedno od prvih šest mesta koja vode u plej-of fazu takmičenja. U nedelju će se tim Vlade Jovanovića sastati sa Borcem iz Čačka na domaćem terenu tačno u podne.

Kako su domaćini najavili, samo ograničen broj ljudi moći će uživo da prisustvuje meču uz ulaznicu koja će moći da se preuzme u dvorani "Mega Factory" od 11.00 časova sutra do početka duela, a sve zbog koronavirusa koji se širi.

Trener Mege, Vlada Jovanović nada se da će njegovi momci dobro odreagovati posle pobede protiv crno-belih.

- Utakmica sa Borcem nam dolazi jako brzo posle veoma zahtevne i iscrpljujuće utakmice protiv Partizana koja nas je iscrpela ne samo fizički, već i na mentalnom, odnosno motivacionom nivou. Imamo dva dana između tih utakmica i iskreno se nadam da će moji mladi igrači imati pravi pristup utakmici protiv Borca koji ima kvalitet i gaji napadački stil košarke, gde praktično svi igrači imaju šut za tri poena.

- Borac igra dosta brzo sa već pomenutim brojem šuteve za tri poena, što će biti naš osnovni zadatak, da zaustavimo njihov način igre. Bez obzira na okolnosti i posebno kratke pauze od prethodne utakmice, ja se nadam pravom pristupu od prvog do poslednjeg minuta jer to je više nego potrebno da bi se odigrala dobra utakmica protiv Borca - rekao je trener Mege.

Kapiten Mege, Luka Cerovina istakao je da se nada da će ekipa skupiti snagu posle teškog meča protiv Partizana i da će je preneti na meč u nedelju.

- Očekuje nas težak meč protiv ekipe Borca. Sigurno je da smo u odličnom raspolozenju posle velike pobede nad Partizanom, ali ne smemo nijednog trenutka da se opustimo. Nadam se da ćemo energiju sa te utakmice preneti i u nedelju i da ćemo uz potrebnu koncentraciju i angažovanost na obe strane terena, uspeti da dođemo do trijumfa koji bi nam puno značio u nastavku takmičenja - rekao je popularni Cera.

Video: Ovako je Mega srušila Partizan: Trojka Smita 10 sekundi pre kraja presudila crno-belima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. januar 2022 | 23:19

    Мега је у предности...имали су мало јачи тренинг са најскупљим тимом аба лиге

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA