Efesu nije pomogla ni sjajna partija Micića, Fener pobedio uz jaku poruku Đorđevića

Atamanovom timu nikako da krene

  • 0
Sasa Đorđević, KK Fenerbahce Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Efesa poraženi su na gostovanju Pinar Karšijaki rezultatom 78:73 u okviru 18. kola Superlige Turske.

Karšijaka je već krajem prve četvrtine počela da stvara osetniju prednost, koja je početkom drugog kvartala narasla na +10. Uspeo je Efes da se vrati i na poluvreme ode sa nerešenim rezultatom, pa čak i da nakon 30 minuta igre vodi sa dva poena razlike.

Početkom poslednje deonice Karšijaka je napravila seriju 10:0 i preuzela prednost koju do kraja meča nije ispuštala. Efesu nisu pomogle ni sjajne partije Vase Micića i Krunoslava Simona. Srbin je ubacio 21 poena uz sedam asistencija, dok je Hrvat uz 17 poena uhvatio sedam skokova. U ekipi Karšijake najbolji je bio Bonzi Kolson sa 20 poena i sedam skokova, dok je Aleks Tajus ubacio 17 poena uz devet skokova.

Fenerbahče je uspešno odradio posao u 18. kolu pošto je savladao na domaćem terenu Bahčešehir rezultatom 84:73.

Ekipa Saše Đorđevića je od samog starta meča preuzela kontrolu rezultata, ostvarila dvocifrenu prednost, koja je samo malo varirala u nastavku meča. Nije bilo nikakvih problema za Fener da stigne do pobede, a Marko Gudurić je postigao 10 poena uz po tri skoka i asistencija.

Nakon meča Đorđević je poslao poruku na svom Tviter profilu u kojoj je napisao: ''Ljudi koji pate znaju kako je mučiti se - oni koji imaju hrabrosti su prava armija''.

Video: Što mi nisi svirao faul? Jokić pobesneo i krenuo da bije sudiju, zamalo tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA