≫ 

Trojka Holinsa, pa blokada na obruču: Pogledajte kako je Zvezda dobila dramu u Ljubljani

Na kraju je Nikola Ivanović pogodio dva bacanja za trijumf protiv Cedevite

  • 2

Crvena zvezda nastavlja sa pobedama u ABA ligi, iako su na gostovanju Cedeviti Olimpiji bili na ivici ponora - 83:82!

Gubila je Zvezda pet razlike na 1.11 do kraja, da bi Ivanović smanjio ubačenom trojkom. Zatim je na 55 sekundi do kraja bilo četiri razlike (82:78) za domaćina, ali je onda Ostin Holins 13 sekundi kasnije pogodio trojku i vratio crveno-bele u život.

Usledila je dobra odbrana lidera ABA lige, pomenuti Holins je upisao blokadu na 28 sekundi do kraja, Mitrović je uhvatio defanzivni skok i Zvezda je imala napad.

On se završio tako što je Ivanović fauliran na osam sekundi do kraja, Crnogorac je pogodio oba puta sa linije penala, da bi Ferel uz zvuk sirene promašio trojku za Cedevitu Olimpiju.

Holins je sa 18 poena bio najefikasniji u redovima Zvezde, Volters je ubacio 14, Lazić 11, a Kalinić 10. S druge strane, Blažić je imao 21, Ogust 13, Omić 12, a po 10 Ferel i Edžim.

Crveno-beli sada imaju skor 14-1, Partizan je na 13-3 uz utakmicu više, Budućnost je na 11-3 uz dva meča manje od crno-belih (jedan je baš protiv Zvezde), dok je FMP četvrti sa 10:4 i utakmicom manje od Cedevite Olimpije koja je na 9-6.

Video: Radonjić besan na igrače Zvezde, izgovorio je samo jednu rečenicu na tajm-autu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA