≫ 

Ne može luđe od ovog: Klipersi gubili 35 razlike, pobedili trojkom uz faul sekund pre kraja?!

Šta bi ovo, kakav lom!

  • 1
Washington Wizards - Los Angeles Clippers

Foto: Tanjug/AP

Sve noćašnje utakmice u najjačoj ligi sveta protekle su u debeloj senci svega što se dešavalo na meču Vašingtona i Los Anđeles Klipersa u prestonici. Na kraju, epilog za infarkt domaćih i ekstazu gostiju - trojkom Luka Kenarda na sekund pre kraja, uz faul i ubačen penal, Klipersi su odneli pobedu 116:115!

Ne bi ovo bio toliko čudesan epilog meča, jer viđali smo ovakve završnice mali milion puta, ali ako se ima u vodu da su Klipersi gubili 35 poena razlike, sve ovo što se desilo na kraju tek onda dobija posebnu težinu.

Pogledajte najspektakularniju završnicu najluđe utakmice sezone, trojka Kenarda kada nema Džordža i Lenarda (povređeni), uz prekršaj igrača Vašingtona.

Komentator meča pao je u trans!

 

Kenard je nakon trojke pogodio i dodatno bacanje, naravno da je iskoristio priliku koja mu se ukazala  i pečatirao jednu od najneverovatnijih pobeda ove sezone. Utakmicu je završio sa 25 poena od kojih je, verovali ili ne, sedam ubacio u poslednjih devet sekundi utakmice?!

Washington Wizards - Los Angeles Clippers

Foto: Tanjug/AP

Washington Wizards - Los Angeles Clippers

Foto: Tanjug/AP

Pamtiće dok je živ Kenard ovo ludilo, u to nema sumnje, ruka mu je bila mirna na šutu za tri malo pre ovog poslednjeg hica, a između ta dva njegova pokušaja Vašington je izgubio loptu i bukvalno poklonio gostima trijumf o kojem će se pričati.

Navijači Vašingtona bili su u stanju šoka, pojedini su snimali završnicu meča i ovekovečili reakcije na poene Kenarda i ludi preokret koji se ne pamti.

 

Video: Neverovatna asistencija Jokića za pobedu Denvera: NBA u šoku kako je pronašao igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    26. januar 2022 | 08:54

    Броу, броу, броу, броу... То је та америчка памет и светска елоквенција...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA