Radonjić se ponovo dotakao rasporeda: "Takav je kakav jeste, za bolje stvari treba više treninga"

Zvezda već u četvrtak igra sa Olimpijakosom u Evroligi

  • 1
Dejan Radonjić Foto: Youtube / Cedevita Olimpija / Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su jutros preko Ciriha za Atinu, gde od 20.00 časova u četvrtak treba da igraju protiv Olimpijakosa u okviru 23. kola Evrolige. Pirejci imaju odličnu sezonu iza sebe i biće jako teško ekipi Dejana Radonjića da u žestokom tempu stigne do pozitivnog rezultata.

Svestan je toga i crnogorski stručnjak, koji je bio više nego zadovoljan pobedom u Ljubljani posle velike drame i preokreta u poslednjem minutu protiv Cedevita Olimpije.

- Raspored je takav kakav jeste. Posle dva meča koja smo imali, boravka u Francuskoj i Sloveniji tu smo i radimo malo na oporavku. Nismo igrali dobro protiv Asvela i napravili smo mnogo grešaka, atipičnih za nas koje krasi igra sa velikom energijom. U ovom trenutku mi nemamo tu energiju, što je potpuno objektivno i nismo na tom nivou na kojem smo bili i na kojem želimo ponovo da budemo - rekao je Radonjić.

Dodao je da jednostavno nema prostora za trening, što je ekipi sada potrebno posle duge pauze zbog pozitivnih kovid-testova.

- Za bolje stvari treba više treninga, vremena i utakmica. Raspored je takav da prostora za to nema, videćemo koliko će nam vremena biti potrebno da dođemo do tog nekog nivoa. Generalno je utisak da nismo na nivou na kojem smo bili i eto da budem precizniji - daleko smo od toga - podvlači trener Zvezde.

Dotakao se i Olimpijakosa, za koji je uglavnom imao samo reči hvale za sve rezultate.

- O Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način - zaključak je Radonjića.

Video: Pogledajte dramu u Ljubljani i kako je Zvezda u poslednjem minutu dobila Cedevitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huso

    26. januar 2022 | 18:35

    Čujem da ste zainteresovani za PARTIZANOVU najlošiju drvezenu BOLJE reći KVAZIMODA ALEKSAAAAAAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA