Nastavlja se "jurnjava" za prvo mesto u Partizanovoj grupi: Lokomotiva demolirala Lijetkabelis

Tim iz Krasnodara nije ostavio Litvancima nikakvu šansu posle sjajno odigranog drugog poluvremena

  • 0
Đorđe Gagić, Lijetkabelis Foto: MN Press

Ako je nakon prvih 20 minuta možda i delovalo da Lijetkabelis može da unese dramu u duel sa moćnom Lokomotivom Kuban u Krasnodaru, onda je drugo poluvreme samo dokazalo da je razlika u kvalitetu - gigantska. Rusi su buvkalno pregazili Litvance za osmu pobedu, čime su se izjednačili sa Partizanom na tabeli Grupe A u Evrokupu - 90:62.

Apsolutno sve četvrtine pripale su košarkašima Lokomotive, koji u prvom poluvremenu nisu mnogo jurili, pa su na velikom odmoru imali "samo" sedam poena viška (38:31), ali su u nastavku proigrali znatno bolje.

Već pred poslednjih deset minuta bilo je jasno da Lijetkabelis sa Čankom na klupi neće moći do senzacije, pošto je razlika iznosila 17 poena, a u poslednjoj deonici potvrđen je debakl gostujućeg sastava.

Ipak, i pored svega toga, najefikasniji košarkaš dolazi iz Lijetkabelisa i to je bio Đorđe Gagić koji je postigao 15 poena uz četiri skoka. Na drugoj strani imali smo dva košarkaša koji su završili na istom broju poena - Erika Mekoluma i Darijusa Tompsona, dok je naš Ivan Paunić ubacio sedam poena uz četiri skoka i asistenciju.

U narednom kolu gledaćemo okršaj Metropolitana i Lokomotive u Parizu, dok će Lijetkabelis biti domaćin poslednjeplasiranom Trentu. Biće to šansa da se gotovo overi plasman u plej-of fazu takmičenja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Ovako je Mega srušila Partizan: Trojka Smita 10 sekundi pre kraja presudila crno-belima

(Telegraf.rs(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA