≫ 

Partizanova muka sa letovima, a Krka iza ugla: Žoc traži izlaz iz mini-niza poraza

Crno-beli protv Krke na novom testu u Novom Mestu (petak, 17)

  • 4
KK Partizan - KK Hamburg Tauers

Foto: MN Press

Vest dana za KK Partizan je potpis novog pojačanja Tristana Vukčevića, i to je solidan dodatak za crno-bele, ali ono što je u ovom momentu još važnije, na čemu je sav fokus, je meč sa Krkom, važniji iz mnogo razloga.

Partizan je u padu forme i rezultata, dva vezana poraza (Mega i Turk Telekom) ukazuju na prethodno izrečeno, i zato je meč u Novom Mestu ključ da se prekine ovaj negativni niz.

Koliko god to zvučalo kao kliše, Obradoviću je najvažnije da protiv Krke ima naspavane i odmorne igrače, posle krajnje napornog putešestvija u Tursku. Naime, nakon što su sinoć zbog novog kašnjenja letova u Turskoj sleteli oko 22:30 u Beograd iz Istanbula, igrači Partizana su već u 7:30 ponovo bili u avionu.

Ovog puta, destinacija je bila Ljubljana, pa potom Novo Mesto gde će sutra od 17 časova, na megdan Krki.

- Očekuje nas duel sa Krkom koja naročito na svom terenu ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u sutrašnju utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni. Kako fizički tako i glavom. Iza nas je utakmica u Evrokupu i situacija koju smo imali sa letovima u odlasku i dolasku iz Turske. Ona nam sigurno neće pomoći kada je svežina ekipe u pitanju, ali nemamo vremena da o tome razmišljamo. Već smo stigli u Novo Mesto i moramo da sav fokus prebacimo na teren i termin u petak od 17 časova - rekao je Obradović za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču protiv Krke, Partizan NIS je u hali "Aleksandar Nikolić" pobedio sa 92:45, ali centar crno-belih Alen Smailagić sutra očekuje drugačiju utakmicu i poziva.

- Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih tamo pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici koju smo igrali u Beogradu. Mi ćemo danas i sutra uraditi sve da se što bolje pripremimo za utakmicu i da sutra na terenu damo svoj maksimum - kazao je Smailagić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Obradović radio psihološki profil igrača Partizana: Sve što su mi napisali o njima je bilo tačno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    27. januar 2022 | 16:39

    Trpanje musavih hrvatskih glodara i 🐒🇭🇷🏁

  • 27. januar 2022 | 17:31

    Ви, ткз. Србенде, “навијачи опајдаре” више истичете шаховницу него најокорелији Хрвати!Да ли је то нормално? Али, изгледа да је код вас све нормално што није нормално!!!!!Будите поносни на себе због глупости које ваљате!! 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA