"Velika pobeda za nas": Zvezdini junaci iz Atine najavljuju pohod na top 8

Trener i košarkaši jedinstveni u oceni da je trijumf zaslužen

  • 1
Dejan Radonjić

Foto: Marko Jovanović

Velika pobeda Zvezde u Pireju i razlog više za zadovoljstvo trenera Dejana Radonjića.

Crveno-beli su bili bolji od Olimpijakosa na njegovom terenu, a trenera beogradskog tima raduje pristup utakmici posle iznenadne pauze koju su imali.

- Čestitam igračima na pobedi, naročito u ovom momentu, ovo je velika pobeda za nas. Odigrali smo dobro utakmicu, odbrana je bila dobra, u drugom poluvremenu i više od toga. Odluke koje smo donosili u napadu bile su mnogo bolje nego u prvom poluvremenu, kao što sam rekao, velika pobeda za nas, naročito u ovom trenutku - rekao je Radonjić verovatno misleći na podatak da su zbog korone njegovi igrači pauzirali 20 dana.

Junak pobede Ognjen Dobrić (14 poena) bio je kratak i jasan:

- Ključ je bila naša velika borba, odigrali smo odličnu odbranu u drugom poluvremenu i mislim da je to bio ključ pobede - rekao je Dobrić.

Još jedan heroj pobede Nikola Kalinić (12 poena) kaže da se borba za top 8 nastavlja.

- Uvek je zadovoljstvo igrati protiv velikih timova, igrali smo dobro, borili smo se, igrali smo fizičku, jaku utakmicu i na kraju pobedili. Imali smo teške poraze, bitna bacanja, šuteve, ali nastavićemo da se borimo za mesto koje vodi u plej-of - zaključio je Kalinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA