≫ 

Tina Krajišnik ide na trening kamp Čikago Skaja u WNBA ligi

Kapiter reprezentacije Srbije se bori za ugovor

  • 0
Ženska košarkaška reprezentacija Srbija - Australija Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik našla se na spsiku igračica za trening kamp ekipe Čikago Skaj iz ženske NBA lige, saopštio je klub.

Kako se navodi, Krajišnik će prvo učestvovati na trening kampu ove američke ekipe, kako bi je stručni štab bolje upoznao, a ona izborila mesto u sastavu za WNBA sezonu.

- Tina je iskusna košarkašica i lider reprezentacije Srbije i dugo igra u različitim zemljama. Mislimo da je Tina neko ko će pogurati naše igrače dok želi da dobije mesto. Očekujemo mnogo od nje, jer je vetaran i veoma smo zadovoljni onim što smo videli da je postigla ove sezone i prethodnih godina - rekao je generalni menadžer Čikaga Džemjs Vejd.

Centru turskog Galatasaraja Čikago Skaj poželo je dobrodošlicu na zvaničnom sajtu kluba.

- Krajišnik profesionalno igra od 2006. godine, već 16 godina u raznim zemljama, a standardna je i u reprezentaciji Srbije. Imala je značajan doprinos u osvajanju Evropskog prvenstva, nastupala je na Olimpijskim igrama, a kao kapiten je predvodila Srbiju kroz kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Trenutno je u turskom Galatasaraju, gde u proseku daje 16,9 poena, 8,9 skokova i 2,3 asistencije po utakmici - stoji na sajtu Čikago Skaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA