Aca Lukas "stopirao" povratak Partizana u Arenu: U "Pioniru" i protiv Cibone

Crno-beli ponovo na Novom Beogradu tek u plej-of utakmicama

  • 0
Aca Lukas, KK Partizan Foto: Nikola Tomić, MN Press

Košarkaši Partizana zatvoriće regularni deo sezone u ABA ligi zaostalom utakmicom 17. kola protiv Cibone u Beogradu, a taj meč će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a ne u "Štark Areni".

Razlog zbog kog će Partizan odigrati još jednu utakmicu u popularnom "Pioniru" jeste koncert Ace Lukasa zakazan za 14. april. S obzirom da će crno-beli meč protiv Cibone igrati samo dan kasnije od 19 časova, nema puno vremena da se adaptira Arena za košarkašku utakmicu.

Partizan je poslednju utakmicu u "Štark Areni" odigrao 12. januara protiv Trenta. Tu utakmicu je ekipa Željka Obradovića dobila rezultatom 97:65, a nakon toga je Svetsko atletsko prvenstvo premestilo Partizan iz najveće srpske dvorane.

Od te utakmice crno-beli su u "Pioniru" odigrali osam utakmica, a iako je bilo planirano da se nakon meča sa Mornarom vrate u Arenu, to će se ipak odložiti do plej-ofa Evrokupa i meča sa Bursom, koji je na programu 19. ili 20. aprila.

Video: Monstruozno zakucavanje Ledeja obeležilo prvo poluvreme: Amerikanac lomi obruče u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA