≫ 

Ekskluzivno! Miško za Telegraf odgovara na pitanje da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju

Znači li ovo da je to to? Da će Srbija na Evrobasketu biti jača za najboljeg košarkaša na svetu

  • 15

Nikola Jokić je dosegao zvezde, po drugi put u samo dve godine, osvojio je MVP titulu NBA lige i time pokazao da je najbolji igrač na svetu. Slavlje je došlo, prošlo, tek će se slaviti, a ono što zanima skoro sve ljude u Srbiji, jeste to - da li će igrati na Evrobasketu. Na to pitanje, odgovor za Telegraf je dao i Miško Ražnatović, menadžer ovog košarkaša.

Miško Ražnatović je bio gost tribine na Pravnom fakultetu, koju je priredila organizacija ovog fakulteta pod nazivom 'ESLA', gde je najpozantiji svetski košarkakaški menadžer govorio o sportskom pravu i čitavoj situaciji, te koliko je ona komplikovana.

Ražnatović je imao izlaganje na oduševljenje svepristunih studenata, a kasnije je odgovarao i na pitanja Telegrafa, od kojih je najvažnije bilo ono - Da li će Nikola Jokić igrati za Srbiju ovog leta? Menadžer je, poput i igrača, bio zagonetan, međutim, delimično je i otkrio šta će srpski košarkaš uraditi, s obzirom na to da je nešto ranije završio učešće u NBA ligu.

- Iskreno, ja u ovom trenutku ne znam, kao što mislim da ni niko drugi ne zna. Kao što sam rekao i nekoliko puta ranije rekao. Nikola nije protiv igranja za reprezentaciju, potrebno je da se neke okolnosti nađu na nekom mestu. Ja sam nekoliko puta rekao da imajući u vidu da je sezona za njega završena ranije, da je to jednostavnije nego prethodnih sezona. Verujem da će u nekom narednom periodu ta odluka biti poznata - rekao je Ražnatović za Telegraf, gde je otkrio i šta će ga savetovati.

- Ja svim mojim igračima kažem da igraju za reprezentaciju ukoliko su u mogućnosti, tako da ni ovde nema nikakve razlike. To je poznat stav, ja ga nisam ponovio ove godine, to je nešto što postoji otkad je on (Jokić) sa mnom u saradnji - zaključio je Ražnatović za naš portal.

Podsetimo, Nikola Jokić je za američke medije i otkrio da je već razgovarao sa selektorom Svetislavom Pešićem, te da sa njim ima "dogovor".

Osim Ražnatovića na tribini su gostovali i Ilija Dražić i Filip Blagojević, ljudi koji se čitav život bave sportskim pravom.

Video: Nikola Jokić popodne proveo u ergeli: Ekskluzivni snimci portala Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    13. maj 2022 | 09:56

    Ne netreba nam , igraj za amere 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Срб

    13. maj 2022 | 09:51

    Пустите човека па и он има право на породиљско одсудство( патриотизма)

  • Hugo

    13. maj 2022 | 10:19

    Repku ?? Koja je to reč ? Ovaj kao ujka ...🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA