Želiš da gledaš Fajnal for uživo u Areni? Ovo je najbolja prilika!

Ovog vikenda u Mozzartu možeš da osvojiš karte za košarkaški događaj godine

  • 5
Vasilije Vasa Micić Foto: Marko Jovanović

Nema kraja iznenađenjima u Mozzartu!

Dok uveliko traje takmičenje Pogodi najveću kvotu, u kojem svaki dan možeš da osvojiš put Mozzart avionom u Katar, na utakmicu Srbija – Brazil 24. novembra na velelepnom stadionu Lusail u Dohi i obezbediš sebi vrhunski provod u samo 24 časa, Mozzart je spremio još jedno prijatno iznenađenje!

Zahvaljujući Mozzartu, možeš da prisustvuješ košarkaškom događaju godine u Beogradskoj areni 19. i 21. maja – polufinalima i finalu Evrolige, i da uživo gledaš krunisanje novog (ili možda starog?) šampiona Starog kontinenta.

Da, ovog vikenda u Mozzartu možeš da osvojiš karte za Fajnal for koji će se odigrati u prestonici Srbije, i to tako što ćeš učestvovati u takmičenju Pogodi najduži tiket u subotu 14. i nedelju 15. maja.

Mozzart Foto: Mozzart

Uslovi da uđeš u konkurenciju za osvajanje dve karte za Fajnal for su sledeći:

  • Tiket mora da bude dobitan
  • Tiket mora da sadrži najmanje četiri košarkaška para
  • Računaju se samo kvote 1,30 i veće (na tiketu mogu da se nađu parovi s manjim kvotama, ali se ti parovi neće računati u konačnom obračunu)
  • Računaju se samo parovi koji počinju u jednom takmičarskom danu (za subotu 14. maj takmičarski dan se računa od 14. maja u 08.00 do nedelje 15. maja u 07.59, za nedelju 15. maj takmičarski dan se računa od 15. maja u 08.00 do 16. maja u 07.59 - tiket može da sadrži i parove koji ne počinju u tom vremenskom intervalu, ali se oni neće brojati u konačnom obračunu).

Svi tiketi koji ispunjavaju ove uslove ulaze u konkurenciju, a pobednici za 14. i 15. maj, odnosno dobitnici po dva kompleta karata za Fajnal for, biće oni igrači koji budu imali dobitne tikete s najvećim brojem parova za taj dan.

Podsetimo, u polufinalu Evrolige, u četvrtak 19. maja sastaju se Olimpijakos - Efes i Barselona - Real Madrid. Finale je zakazano za subotu 21. maj. Najveće šanse za osvajanje trofeja daju se Barseloni, na koju je kvota 2,60, kvota na Efes je 3,70, na Real Madrid 4,50, a na Olimpijakos 5,00.

Najduži tiket pogodi, Mozzart te na F4 vodi.

Budi pobednik!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA