"Ne mogu da skinem ovaj osmeh sa lica": Dončić blista od sreće posle magične partije i mesta u finalu Zapada

Slovenački košarkaš bio je glavno lice na terenu u Arizoni

  • 0
Luka Dončić Foto: Twitter - Printscreen

Dalas Maveriksi prošli su u finale Zapadne konferencije, a ubedljivo najzaslužniji za to što će nastaviti borbu za šampionski prsten bio je Luka Dončić. Sjajni Slovenac ubacio je 35 poena uz 10 skokova i bio je nerešiva enigma za Finiks Sanse koji su doživeli debakl izgubivši 32 razlike - 90:122.

Sada Maverikse čekaju mečevi sa Golden Stejtom, od čega je prvi na programu u noći između srede i četvrtka od 03.00 časa po našem vremenu. Mnogi su otpisivali Dalas pred početak serije, govorili da nemaju nikakve šanse, ali...

Luka je ponovo pokazao da je uvek tu kada se stvar lomi i da ne okleva da preuzme loptu u svoje ruke u presudnim trenucima. Nedavno je rekao da posebno voli kada ga provociraju sa tribina, jer ga to tera da igra još bolje.

A sada, kada je kompletirao podvig, razloga za zadovoljstvo bilo je previše. Kaže da je serija bila naporna i iscrpljujuća.

- Ne mogu da skinem osmeh sa lica. Zaista sam srećan. Iskreno, mislim da smo ovako nešto zaslužili. Igrali smo napornu seriju, bili smo veoma čvrsti, možda u par utakmica nismo ličili na sebe. Ipak, pokazali smo se u meču broj sedam. Verovali smo u našu sreću, svi su verovali. Jednostavno, srećan sam - istakao je Luka.

Video: Trojka kao kap: Sjajni Dončić obezbedio sedmu utakmicu protiv Finiksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA