Jokićeva nova MVP energija: Pošalje po burek i zalepi "bandžu", a onda pijucka "Moćnu, voćnu pomorandžu"

Stigla nova Joker Guarana

  • 7
Joker Guarana Foto: PR

Srpski košarkaš Nikola Jokić, po drugi put u nizu, odabran je za MVP-a NBA lige, a posebno iznenađenje priređeno mu je u rodnom Somboru, gde je u društvu prijatelja dobio prestižnu nagradu.

Naravno, to nije jedino iznenađenje kada je reč o najboljem srpskom košarkašu, pošto i ove godine domaći brend energetskih napitaka, drugi istorijski uspeh Jokića proslavlja, i to, uz novu Joker Guaranu sa njegovim potpisom.

Činjenica je da je srpski košarkaš poznat po tome što svojim potezima zadovoljava ukuse i najprefinjenijih ljubitelja košarke. Tako često svoje rivale ume da pošalje "po burek", vrlo često im zalepi i bananu, a kako stvari stoje, srpski dvostruki MVP NBA lige svojim rivalima i navijačima sada može, na terenu i van njega, da ponudi i pravu "Moćnu, voćnu pomorandžu"!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Guarana No Sleep (@guarananosleep)

Naime, neverovatna euforija je zavladala kada je, posle prve MVP titule, Guarana čestitala uz energetsko piće sa Nikolinim potpisom.

Tada mnogi nisu verovali da će se to desiti već su sumnjali u marketinški trik, da bi potom licitirali koji će to tačno ukus imati. Tako je jedan od predloga koji je dobro nasmejao mnoge bio Guarana burek, što je aludiralo na omiljeno jelo popularnog Džokera.

Posle svega, razloga za brigu nema, pa je na nama da se opustimo i pijuckamo Joker Guaranu sa ukusom pomorandže i Jokićevim potpisom dok čekamo naredne magične poteze košarkaškog asa.

Guarana Foto: PR

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    16. maj 2022 | 21:33

    Mislim da preterujte sa JOKICEM.....

  • baba smilja iz darosave

    16. maj 2022 | 21:44

    pijem samo sampionska pica mvp me ne zanima

  • Cava

    16. maj 2022 | 22:52

    Decko uopste nije glup kao sto se pominje nazalost,sve naplacuje,i treba tako,bravo samo tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA