≫ 

Cedevita Olimpija najgledanija u ABA ove sezone: Slovence protiv Zvezde gledao rekordan broj gledalaca

Frapantan podatak za ponos ekipe iz Slovenije

  • 5

Ekipa Cedevita Olimpije uspela je da slavi protiv Crvene zvezde na domaćem terenu posle produžetka sa 88:80, posle veoma čudne završnice. Pored ove pobede, Slovenci se mogu ponositi i još jednom "pobedom", pošto su oborili rekord po broju gledalaca u ABA ligi ove sezone.

Naime, kako su naveli iz Slovenije, u Stožicama je ove večeri bilo 9.435 gledalaca, čime je i postavljen rekord ABA lige za ovu sezonu, što su potvrdili i sa zvaničnog Tviter naloga ove lige.

Zvezda je mogla i da šokira Cedevita Olimpiju u ovom meču, pošto je na krajnje neverovatan način došla do produžetka, kada nikom nije najjasnije bilo šta se desilo u hali, kada je Luka Mitrović uz zvuk sirene pogodio šut za dva poena, i to pod faulom.

Sveprisutni navijači su ostali u čudu, zabezeknuti šta se dešava, ali su u produžetku svojim navijanjem dali vetar u leđa ekipi Cedevita Olimpije, koja je smogla snage da dođe do pobede i zakaže majstoricu u Beogradu.

Podsetimo, i drugi polufinalni par Budućnost - Partizan će morati u majstorici da odluči o tome ko će se boriti za titulu šampiona na Jadranu.

Video: Neviđeno ludilo u Stožicama: Mitrović u poslednjoj sekundi doneo produžetak Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷

    17. maj 2022 | 07:29

    Mislim da je prikladnije reci publika nego navijaci jer se za celu utakmicu moglo cuti samo olimpija... Realno u seoskim ligama je emotivnije navijanje

  • Huan

    17. maj 2022 | 06:51

    Naravno da nisu mogli da veruju kada priznaju kos koji je dat posle isteka vremena

  • nik

    18. maj 2022 | 07:57

    Pa gledaju evroligasa a ne neku smesnu ekipu iz cipiripi kupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA