≫ 

Radonjić skrenuo pažnju na jedan detalj: "Bode mi oči veliki broj bacanja Cedevita Olimpije"

Nezadovoljan je stručnjak crveno-belih igrom svojih izabranika

  • 8
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su nakon produžetaka od Cedevita Olimpije rezultatom 88:80 i igraće treću odlučujuću utakmicu za finale ABA lige.

Dejan Radonjić je nakon meča rekao da je slovenačka ekipa zasluženo pobedila, ali da nije zadovoljan kako je odigrao njegov tim.

- Zaslužena pobeda Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, cilj je naravno pobeda. Nisam zadovoljan kako smo odigrali, dozvolili smo rivalu da nemetne igru sa mnogo energije i tranzicije, dosta grešaka smo napravili u napadu. Naš rival je bio agresivniji i čvršći u odbrani - rekao je Dejan Radonjić, pa dodao:

- Ono što mi bode oči je veliki broj slobodnih bacanja koje je izvela Cedevita Olimpija. Ne sećam se da su nam se takve stvari dešavale u Evroligi, gde smo igrali daleko agresivnije.

Kada će se igrati majstorica još uvek nije utvrđeno, ali ono što je sigurno jeste da će se bolji iz trećeg meča plasirati u finale i boriće se za ABA prsten.

Video: Mitrović hladan kao špricer: Zvezdin centar doneo produžetak i izjednačenje na samom kraju meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    17. maj 2022 | 07:06

    Prestani da igraš mješavinu ragbija i rukometa na košarkaškoj utakmici i protivnik ima manje slobodnih bacanja ...

  • Realan

    17. maj 2022 | 07:54

    Bodu ti oči sl. bacanja a NE bodu koš i sl.bacanje posle isteka vremena.Zanimljivo.

  • Hogar

    17. maj 2022 | 00:37

    Daj bre ne kukaj. Budi gospodin poprimaš Ćokijeve manire, pogledaj šta je ugrač Budućnosti uradio nad Lesorom u Morači u poslednjoj sekundi i šta. Ništa, poraz. Sami smo krivi, a tvoji bi da lemaju a da tebi svira faul u poslednjoj sekundi, a njima ne. Daj bre dosta kukanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA