≫ 

Kazins i Jokić ostaju zajedno u timu? Denver razmišlja o produženju ugovora s centrom

S obzirom na to kakve je igre pružao u poslednje vreme, on bi bio idealno pojačanje u ovom trenutku

  • 2
Demarkus Kazins, Denver Nagets Foto: Tanjug/AP

Demarkus Kazins pokušava da se vrati na pobednički kolosek i postane igrač kakav je bio, a očigledno mu prija okruženje u Denveru, s obzirom na to da ekipa iz Kolorada razmišlja o tome da mu ponudi predlog o produžetku saradnje.

Informaciju o potencijalnom produžetku donosi Harison Vind, novinar koji pomno prati Nikolu Jokića ali i njegov tim, Denver Nagetse, u NBA ligi.

Vind ističe da Denver sve više razmišlja o ovom produžavanju, jer u Kazinsu vidi idealnog kandidata za "bekap" centra našem Nikoli Jokiću, a ruku na srce, Kazins je stvarno u poslednje vreme pokazao značajan napredak u odnosu na prošle igre.

Posle odlaska iz Sakramenta je Kazins naišao na brojne oscilacije u igri,m okušao se u nekoliko ekipa poput Nju Orleansa, Los Anđeles Klipersa, Golden Stejta, Milvokija... Ali nigde nije bio ni obris onog starog igrača. Konačno, proigrao je u Denveru i uspeo je da beleži devet poena po meču, uz nešto više od pet skokova.

Video: Bili su na nož tokom utakmica, a posle... Pogledajte kako je Jokić čestitao Grinu i Kariju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA