≫ 

Bed Blu Bojsi napravili haos na meču košarkaša Dinama: Tukli se s policijom u hali i van nje, radio suzavac...

Hrvatski navijači su na utakmici Dinama vodili ovaj klub ka istorijskom plasmanu u najviši rang hrvatske košarke

  • 2
KK Dinamo Zagreb, KK Bosko Printskrin: Youtube / HKS TV

Košarkaši Dinama napravili su istorijski plasman plasiravši se u elitni rang košarke u Hrvatskoj pobedom protiv Boska, međutim, navijači ovog tima, popularni "Bed Blu Bojsi" napravili su ogroman problem kada su se suočili s policijom u hali i izvan nje, navodi hrvatski "Gol".

U "Draženovom domu" u Zagrebu, odigran je i treći meč plej-ofa za ulazak u prvu ligu Hrvatske, gde su snage odmerili Dinamo i Boska. Dinamo je slavio posle produžetka sa 79:78, te je tako uspeo da dođe do druge pobede i ostvari plasman, ali su se već tokom utakmice desili nemili događaji.

Ogroman broj "Bed Blu Bojsa", originalnih navijača fudbalskog kluba Dinama, pristigao je u halu kako bi dao podršku svom timu, ali je ubrzo došlo do komešanja na tribinama, a potom i tuče s s policijom, koja se nastavila i izvan hale.

Kako navodi portal "Gol", policija je morala da dovede i pojačanje, pa čak i da baci suzavac kako bi umirila navijače Dinama koji će iduće sezone imati priliku da gledaju Dinamo u najvišem rangu košarkaškog takmičenja u Hrvatskoj.

Video: Međusobna tuča Grobara na utakmici Partizan - Dunajska Streda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GastoS

    17. maj 2022 | 23:33

    1. put cujem da purgeri imaju i kosarkasku sekciju. :)

  • DDF

    18. maj 2022 | 02:15

    Evo novog ABA ligasa za sezonu 2023/24(ako hrvati ne napuste ABA LIGU)i pocetak novih problema i tenzija na utakmicama srpskih klubova(pogotovo sa C.Zvezdom)sa KK Dinamom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA