≫ 

Majami slomio Boston: Batler izrešetao goste na Floridi, "vrućina" obuzela sve na startu serije!

"Džimi Bakets" je bio krajnje dominantan

  • 2

Košarkaši Majami poveli su u finalu Istoka protiv Bostona sa 1:0 u seriji zahvaljujući Džimi Batleru koji je zatrpao koš Seltiksa i doneo pobedu od 118:107 na startu teškom dvoboja.

Batler je bio fauliran na svakom ćošku terena, bio je nezaustavljiv za protivnike, a na kraju je skupio 41 poen uz devet skokova i pet asistencija.

"Džimi Bakets" je bio čak 18 puta na liniji za slobodna bacanja, a samo jednom je omanuo, dok mu je šut iz igre bio 12/19 uključujući dva promašaja za tri poena.

Ovoga puta nije bila dovoljna timska igra Bostona, iako su se Džejson Tejtum sa 29 i Džejlen Braun sa 24 i 10 skokova potrudili da nadjačaju mašinu.

Za Seltikse se sve slomilo u trećoj deonici, uprkos tome što su imali konstantnu igru u prvom poluvremenu i vođstvo koje je dosezalo i +13.

Sve nataloženo je postalo da nestaje već u prva tri minuta drugog dela igre, a onda je minus samo rastao na pogon Batlera i Tajlera Hera i na kraju zaključio pobedom Majamija.

Video: Majami je slomio Boston za vođstvo u finalu plej ofa Istoka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA