Dončić zna recept za opuštanje: Luka u društvu Bobija Marjanovića pije pivo uoči finala konferencije

Pored njih je i Igor Kokoškov

  • 0
Dalas Maveriks, Luka Dončić Foto: Tanjug - AP

Luka Dončić može sve, baš sve, i na terenu, a i van njega. Poigrava se sa protivnicima na parketu, a van parketa pije pivo. I to uoči početka finalne serije zapadne konferencije. 

Dalas Maveriksi su savladali Finiks Sanse rezultatom 4:3 u polufinalu Zapada. Dončić je odigrao maestralnu partiju, jednu od najboljih otkad je u NBA ligi uzimajući u obzir važnost samog meča, razbio je Sanse u prvom poluvremenu i odveo svoju ekipu u finale konferencije.

Pred finale najbitnije je da nervoza bude što manja, a Luka zna recept za opuštanje - pivo. Uhvaćen je Dončić sa čašom piva u društvu Bobija Marjanovića i Igora Kokoškova, a mnogi se pitaju da li je u redu da profesionalni sportista pije alkohol pred tako važan meč.

Dončić je do sada nebrojano puta pokazao o kakvoj igračkoj veličini se radi, a nema sumnje da njegovu ekipu čeka veoma težak zadatak protiv Golden Stejt Voriorsa, te da će Luka ponovo morati da bude na vrhuncu zadatka. Kada se uzme u obzir njegova ležernost pred meč, nema sumnje da je spreman da još jednom odigra fantastičan meč.

Video: Bobi momak za sve: Srbin slušao instrukcije kolege Dončića i nameštao koš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA