Zemunci ostali bez novog iznenađenja: Borac siguran u Čačku za plasman u finale KLS

Čačani na korak od završnice Superlige Srbije

  • 0
Borac Čačak

Foto: ABA liga / Borac / Duško Radišić

Košarkaši čačanskog Borca savladali su zemunsku Mladost rezultatom 97:74 u trećem, odlučujućem meču polufinalne serije Košarkaške lige Srbije.

Mladost je odigrala veoma dobro u prvom poluvremenu. Održavala se u egalu zemunska ekipa, pa su Čačani imali samo šest poena prednosti na velikom odmoru.

Treća četvrtina donela je mnogo bolju igru Borca, koju su izabranici Marka Marinovića dobro naplatili i otišli na 17 poena prednosti. Povratka za Mladost više nije bilo.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Marko Pecarski sa 24 poena i osam skokova, Ivan Marinković sa 20 poena i Aleksa Novaković sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 10 skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Otis Livingston sa 31 poenom, dok je 28 poena postigao Andrija Bojić.

U finalu plej-ofa Košarkaške lige Srbije protivnik Borca biće Mega, i pobednik te serije plasiraće se u završnicu Superlige Srbije gde će se pridružiti Crvena zvezda, Partizan i FMP.

Video: Košarkaš Bostona napravio salto preko protivničkog igrača i pao na glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA