Sprema se težak udarac za Jokića: Otkriveno da pregovori uveliko traju i da su prešli na viši nivo

Predsednik Denvera u pregovorima je oko prelaska u Minesota Timbervulfse

  • 11
Nikola Jokić, Tim Konoli Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić i Denver bi mogli da pretpe težak udarac nakon završetka sezone. Kako otkriva Atletik, predsednik Denvera i glavni čovek za sportska pitanja, Tim Konoli, u ozbiljnim je pregovorima sa Minesota Timbervulvsima.

Novi vlasnici Timbervulfsa odlučili su se da za narednu sezonu krenu još ambicioznije, i da dovedu najbolje kadrove na najvažnije pozicije, kao i da ne žale novac za to, nakon što su u nedavno završenoj napravili veliki iskorak i došli do značajnog povećanja pobeda i plej-ofa.

Kako navodi Atletik, razgovori sa Timom Konelijem, koji je nedavno dolazio i u Sombor da uruči Jokiću nagradu za MVP-ja, prešli su na viši nivo i više nisu samo "opipavanje pulsa".

Koneli se pojavio kao ozbiljan kandidat za poziciju glavnog čoveka za košarkaška pitanja u Timbervulfsima. Izvršni potpredsednik, Sačin Gupta, koji je obavljao taj posao, ostao bi i dalje kao značajan deo dugoročne vizije ove franšize, ali je kandidat i da nastavi posao kao i do sada u slučaju da pregovori sa Konelijem ne završe onako kako su u Minesoti planirali.

Koneli se poslednjih godina etablirao u NBA kao jedan od najboljih rukovodilaca, napravio je sa Jokićem na čelu tim koji je postao jedan od glavnih kandidata za osvajanje prstena, ali su povrede Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora uticali na to da čitave sezone Nikola Jokić mora da bude neko ko će na svojim plećima da iznese sezonu.

Denver tek naredne sezone očekuje mnogo i biće jedan od glavnih favorita za prsten, ali bi odlazak Konelija bio žestok udarac i pitanje je koliko bi se Jokićev tim oporavio od toga.

Video: Jokić sa hipodroma otišao u moćnoj mašini: MVP najbolje košarkaške lige u svom gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. maj 2022 | 15:02

    Nisam znao da je Jokic toliko vezan za Konelija, da nece mocinda spava, ukoliko doticni napusti Denver.

  • JO

    19. maj 2022 | 14:47

    Potpuno mi je svejedno šta se dešava dezerterima.

  • Drax

    19. maj 2022 | 23:43

    Ko kaze da je uprava Denvera dobra Jokic im je pao u krilo a tim koji su imali su rasprodali za bagatelu .Preplacali Milsapa koji je omatorio dali Minesoti odlicnog drugog pleja dzabe trejdovali sa odlicnog krilnog centra i pustili ga da ode za nista.Pa opet dali startnog pleja za jos jednog krilnog centra.Celu odbranu su dali na poklon dali 200 miliona onom malom sto ima losa ledja.Izgubili su Mareja dve sezone zato sto su ga izrabljivali dok se nije povredio.Jokica cede ko drenovinu igra im 40 min svaki mec.Apsolutno se ne bih slozio da oni imaju dobru upravu.Da nemaju Jokica bili bi na dnu tabele zakovani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA