Obradović pred majstoricu protiv Budućnosti: "Ovo je moja želja, iako meč ima ogroman značaj"

Trener crno-belih poziva navijače da dostojanstveno isprate utakmicu

  • 10
Košarka trener Željko Obradović Žoc Foto: MN Press

Košarkaši Partizana u nedelju od 21 čas dočekuju ekipu Budućnosti u trećem meču polufinale serije ABA lige, a pobednik će obezbediti plasman u finale!

Svoja očekivanja kada je u pitanju majstorica izneli su trener crno-belih Željko Obradović i kapiten Rade Zagorac.

- Igramo treću utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo u prethodne dve utakmice, naravno sa posebnim akcentom na ovu poslednju utakmicu u Podgorici koju smo izgubili. Ono što je moja želja, to je da s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Zaista bih voleo da to bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale - rekao je popularni Žoc i dodao:

- Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti. Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč.

Rade Zagorac je takođe pozvao navijače i istakao da im podrška puno znači.

- Očekivali smo da će plej-of serija biti izazovna i kvalitetna. Sam spisak učesnika plej-ofa je navodio na to. Ranijih godina, uz dužno poštovanje svih ekipa koje su igrale plej-of, nikako nije moglo da dođe do ove četiri ekipe, a to je ove sezone garantovalo dobru, kvalitetnu košarku i dobar taj takmičarski deo. Što se tiče Budućnosti, ove godine smo igrali dosta puta sa njima. U plej-ofu su stvari poznate, nema previše vremena za neke promene i prilagođavanja. Uglavnom su to neke finese koje mogu da se isprave kroz nekoliko treninga do sledeće utakmice. Tako je bilo i ovaj put. Sve u svemu nismo zadovoljni utakmicom u Podgorici i jasno nam je na kojim stvarima je trebalo da radimo, na kojima smo radili i mislim da spremni dočekujemo utakmicu. Verujem da će uz veliku podršku koju priželjkujemo i koju prizivamo sve biti u redu i da ćemo doći do plasmana u finale - istakao je Zagorac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napred

    21. maj 2022 | 13:59

    đetići,zgazite tuđmanovu sektu.

  • mimi

    21. maj 2022 | 16:19

    Napicu se veceras ko majka ako zgazite braco ove uljeze u nasu Srbiju

  • mimi

    21. maj 2022 | 15:16

    Djetici pokazite ko je Srbin a ne milogorac i jugosloven uljez medju Srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA