Efes osvojio Evroligu, pa dogovorio veliko pojačanje? Zvezda CSKA na pragu dogovora sa turskim klubom!

Ukoliko se ostvari, ovo će biti najveći košarkaški transfer ovog leta

  • 0
vil klajburn Foto: MN Press

Samo što je Efes osvojio Evroligu, kao bomba iz vedra neba odjeknula je i vest da je ovaj klub završio veoma važan potpis za iduću sezonu. Kako prenosi "BasketNews", novi košarkaš turskog velikana biće Vil Klajburn!

Klajburn je već neko vreme u CSKA Moskvi, tačnije, on je od 2017. godine u ovom klubu, a ove sezone mu i ističe ugovor, te je odlučio da je vreme za promenu sredine.

Verovatno je dosta ovoj odluci kumovalo i to da je pitanje ruskih klubova u Evroligi neizvesno za iduću sezonu, pa je zbog toga odlučio da kaže "dosta" i pređe u neki drugi klub. Izbor je pao na tim Efesa, ekipu koja je već dve godine uzastopno uspela da osvoji Evroligu.

Vil Klajburn ima 32 godine, a ove sezone je imao prosek od 14,9 poena, 5,2 skoka, te 1,7 asistencija po meču, pre nego što su ruski klubovi izbačeni iz Evrolige.

U svakom slučaju, Vasa Micić i Efes su dobili ogromno pojačanje u ovom košarkašu koji je nastupao za Ulm, Hapoel Holon i Darušafaku, pre nego što je stigao u Rusiju.

Video: Vasa Micić sa mrežicom oko vrata: Ovo su jedinstvene životne prilike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA