Radonjić i Lazić pozivaju na oprez pred majstoricu s Cedevita Olimpijom i ističu faktor navijača

Crveno-beli će u ponedeljak igrati za finale ABA lige

  • 7
dejan radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 19.00 u hali Aleksandar Nikolić dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u majstorici polufinalne serije regionalne lige, gde je trenutni rezultat 1:1.

Trener Dejan Radonjić će o sastavu za ovaj meč odlučiti neposredno pred početak meča, a karte za odlučujuću utakmicu nalaze se u prodaji od srede.

- Očekuje nas treći meč protiv ekipe Cedevita Olimpije u kratkom vremenskom periodu, a već peti ove sezone. Ekipa Cedevita Olimpije je odigrala u Ljubljani u drugoj utakmici jako čvrsto svih 40 minuta, a naša reakcija na tu igru nije bila dobra, i zato očekujem da će naš odgovor u ponedeljak biti bolji, čime bi došli do rezultata koji priželjkujemo. Moramo biti skoncentrisani da odigramo u određenim segmentima puno bolje nego na drugoj utakmici u Ljubljani, kao i da intervali naše dobre igre budu duži nego što je to bilo u oba meča koja smo do sada odigrali u ovoj seriji.

- Čitave sezone borili smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo - rekao je trener crveno belih.

Kapiten Branko Lazić pozvao je sve navijače da ekipi pruže maksimalnu podršku.

Branko Lazić Foto: Nikola Tomić

- Očekuje nas vrlo teška utakmica, poslednja u ovoj polufinalnoj seriji. Već sama ta činjenica daje ovom meču važnost. Zato bih na prvom mestu pozvao naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže nam veliku podršku jer smo se i borili kroz regularni deo sezone za ovu poziciju da imamo našeg šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu! Ta prednost nije mala.

- Sa druge strane imamo ekipu koja je vrlo kvalitetna, koja je to pokazala i u ovoj polufinalnoj seriji, u kojoj je odigrala vrlo čvrsto drugi meč u Ljubljani. Zato u ponedeljak moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu. Znamo da neće biti lako, ali ponavljam, uz najveću podršku sa tribina ove sezone sve bi bilo mnogo lakše i verujem da možemo da dođemo do rezultata - naglasio je Branko Lazić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palo zingaro

    22. maj 2022 | 15:48

    Biće puno momci! Aj sutra jednu za pamćenje... Samo hrabro i pametno, uz vas smo! NIKO KAO MI!!!

  • Dule

    22. maj 2022 | 14:47

    Cedevita je u finalu sa Partizanom bez obtira sto ce sudije gurati ovaj mali nebitni fmp..

  • Lun kralj ponoći

    22. maj 2022 | 16:06

    SAMO NAPRED 🔴⚪ ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA