≫ 

Vest koja raduje Zvezdu i Partizan: "Skoro je sigurno da će srpski klubovi igrati Evroligu"

Uz večite, treći klub bi trebalo da bude Valensija

  • 23
KK Partizan, KK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: MN Press

Iako je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomenu nedavno rekao da će dva kluba iz ABA lige teško igrati najelitnije košarkaško takmičenje, u utorak nam stiže vest  koja kaže da su Crvena zvezda i Partizan već viđeni tamo!

Vest je objavio Aris Barkas, urednik portala Eurohups, i to dan pred sastanak akcionara Evrolige koji je zakazan za sredu.

- Sa Zvezdom i Partizanom u finalu ABA lige skoro je sigurno da će poslednja tri mesta u Evroligi pripasti srpskim klubovima i Valensiji - napisao je Barkas.

Večiti u petak počinju finalnu seriju ABA lige i šampion regionalnog takmičenja će zagarantovamno igrati u EL, do se šansa za drugi srpski klub javila nakon informacije da će Bursa odustati od pozivnice zbog nemogućnosti za budžet od sedam miliona.

Podsetimo, ruski klubovci sledeće sezone neće igrati EL, a tamo će biti: Real Madrid, Barselona, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Žalgiris, Bajern, Alba i Asvel, Virtus, Monako, osvajač ABA lige i dva tima sa specijalnim pozivnicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NB

    24. maj 2022 | 11:00

    Ako je neko zasluzio da ima dva predstavnika u EL onda je to Srbija,govorim za drzave u okolini..Redovno imamo predstavnika u EL vec 10 godina sigurno

  • dosta nam je sramocenja

    24. maj 2022 | 10:45

    Partizan kao prvak ce igrati..za fmp bolje da ne izlazi iz avlije..dugo su nas sramotili po evropi i neko mora odgovarati za svu sramotu koju su nanijeli srbima i srbiji

  • vlada

    24. maj 2022 | 11:59

    Сад се докажите навијачи навијајте свако за свој клуб не вређајте противника

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA