Zvezda ima zgodnu podršku sa tribina: Prelepe srpske odbojkašice navijaju za crveno-bele u finalu ABA lige

Sara Sakradžija i Milica Tasić prate i navijaju iz prvih redova "Pionira"

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde večeras će pokušati da protiv Partizana dođu do vođstva u finalnoj seriji ABA lige. Posle prvog poluvremena ništa se ne može nagovestiti, pošto su se večiti rivali konstantno smenjivali u vođstvu i prednost domaćeg tima je minimalna.

Ipak, podrška koju imaju crveno-beli je zaista enormna. Tu su mnoge košarkaške legende poput Igora Rakočevića i Darka Miličića, a na tribinama su se našle i prave lepotice oličene u srpskim odbojkašicama.

Tako su ispred svih ostalih, veoma glasno, navijale i Sara Sakradžija koja nastupa za poljsku Radomku iz Radoma i Milica Tasić koja je sedam godina nastupala za Zvezdu pre nego što je otišla za Sjedinjene Američke države gde je igrala na koledžu UNLV.

I jedna i druga su na društvenim mrežama često delile fotografije sa sportskih terena, ali i sa drugih lokacija, a ni na meču Zvezde i Partizana nisu mogle da prođu nezapaženo, što možete pogledati u galeriji koja se nalazi u samoj vesti.

Video: Miličić zapevao sa Delijama: Čuveni košarkaš došao u Pionir u posebnoj majici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA