≫ 

Ništa od Partizana, najbolji mladi košarkaš Nemačke karijeru nastavlja u Španiji

Posle nemačke, Holac se seli u Acb ligu

  • 3

Jedan od najbolji mladih igrača Bundeslige, i doskorašnji plejmejker Hamburga, Justus Holac, karijeru će nastaviti u ACB ligi, i to, u timu Breogana.

Ono što je posebno zanimljivo jeste, da je upravo Holac, od strane nemačkih medija, pre samo nekoliko dana najvaljivan kao novo pojačanje beogradskog Partizana. Kako je tada pisao portal Abendblat, crno-beli su imali najveće šanse za potpis mladog plejmejkera koji je u dva navrata proglašavan za najboljeg mladog košarkaša lige.

Ipak, od ovog transfera neće biti ništa, jer je agent košarkaša Miško Ražnatović na svom Tviteru potvrdio da se njegov klijent seli  u Španiju.

Holac je visok 191 centimetar, veći deo karijere je proveo u Hamburgu gde je i rođen, a bio je pozajmljen nekoliko sezona niželigaškom Vedelu, da bi u sezoni 2020/21. zablistao u dresu Tauersa. Za Hamburg je u Evrokupu u proseku po meču igrao 20 minuta i beležio osam poena i četiri asistencije. O kakvom se igraču radi dovoljno jasno govori podatak da je za aktuelnu sezonu proglašen za najboljeg mladog igrača Bundeslige i da se ove godine rijavio na NBA draft.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PALI SE MAŠINA

    28. maj 2022 | 11:39

    Baš sam mislio da će doći... ahahaaaahaaa

  • Marko

    28. maj 2022 | 13:33

    A rad sa Zeljkom u instituciji evropske kosarke? A rad u klubu koji vodi jedan limar? Nista od toga ti nije sveto decace..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA