Željko Obradović i Aleksa Avramović optimistični pred drugi duel finala ABA lige

Crno-beli će morati da dobiju drugi meč ukoliko ne žele da se nađu u veoma teškoj poziciji

  • 27
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana poraženi su u prvom meču finalne serije ABA lige od Crvene zvezde rezultatom 88:74, a drugi meč na programu je već u nedelju. Vremena za pripremu i analizu nema puno, ali su trener crno-belih Željko Obradović i plejmejker Aleksa Avramović optimisti pred drugi duel.

Obradović je istakao da vremena nema puno, ali će uz jedan trening i analizu pred drugi meč pokušati da spremi ekipu što je bolje moguće.

- Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču.

Plejmejker Partizana je rekao slično što i njegov trener, uz napomenu da prazan hod, kakav je bio ne početku treće četvrtine u prvoj utakmici, ne bi smeo da se dogodi ponovo.

- Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje - poručio je Aleksa Avramović.

Drugi meč na programu je u nedelju od 20 časova, a domaćin će ponovo biti Crvena zvezda.

Video: Crvena zvezda sigurno do prve pobede u finalu ABA lige protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA