≫ 

Skandal u Grčkoj: Kasnilo finale između Olimpijakosa i PAO-a, policija morala da baca suzavac na huligane!

Ružne scene pred najveći grčki derbi

  • 16
KK Barselona Evroliga Foto: MN Press

Finale ABA lige između Partizana i Crvene zvezde dobija svog konkurenta u navijačkim pirovima u Grčkoj. Prvi meč završne serije tamošnjeg košarkaškog šampionata između Olimpijakosa i Panatinaikosa neće početi na vreme zbog haosa ispred dvorane "Mira i prijateljstva".

Navijači dve ekipe su se sukobili zbog čega je morala da reaguje i policija i da baci suzavac na njih, kako bi ih rasterala, ali je problem nastao u tome što se isti taj suzavac potom "uvukao" u halu.

Igrači oba tima su se u tim momentima zagrevali i momentalno su počeli da plaču i povukli su se u svlačionice dok se vazduh nije koliko-toliko raščistio. Sudije su donele razumnu odluku da pomere početak meča za barem 20 minuta dok se situacija ne smiri.

Dvorana je već sada vidno puna, igraće se na domaćem terenu Olimpijakosa, koji će biti veliki favorit da osvoji titulu protiv ljutog rivala.

Ipak, scene koje smo videli pred početak meča govore da će i ovde košarka vrlo verovatno zapasti u drugi plan, ukoliko se ne budu odmah preduzele adekvatne mere.

Video: Arena izviždala Atamana posle osvajnja Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    11. jun 2022 | 20:28

    Otkud to? Zar Zeljko ne rece da se to nigde vise ne desava,i da on koji je trenirao u Grckoj i Turskoj nikad nista slicno nije video? Samo je naprimer ubijen jedan delija u toj istoj Turskoj dok je on bio trener Fenera,a i zeleni zecevi iz Grcke su poznati kao mirotvorci.

  • Zis

    11. jun 2022 | 20:26

    Pa zar Žoc nije radio u toj divnoj zemlji i nisu mu smetali navijači,ali tada je uzimao para koliko je hteo ,a i bio je prvak.

  • Kole

    11. jun 2022 | 20:55

    Hoce sad Pao da se povuce da ne igra vise Grcku ligu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA