≫ 

Jutjuber koji je dobio doživotnu zabranu od Voriorsa oduševio, podelio 100 pari patika narodu!

Još jedan sjajan gest ovog cara

  • 0
Doson

Printskrin: youtube/BigDawsTV

Američki jutjuber "Big Doson" ponovo je u centru pažnje. Nakon što je napravio potpunu pometnju nelegalnim ulaskom na peti meč NBA finala, jer se prerušio u Kleja Tompsona (jer zapravo malo liči na asa Voriorsa), pa zbog toga kažnjen doživotnom zabranom ulaska u halu Golden Stejta - sada je opet učinio gest kojim je privukao veliku pažnju ljudi.

Naime, Doson je kupio 100 pari patika poznatog brenda i delio ih klincima, devojkama, starima i mladima, rekreativcima, domaćicama, bukvalno svima na koje je naišao i gde je parkirao kamion natovaren patikama.

- Kupio sam 100 pari patika i sve ih podelio. Imate novi video na jutjubu - napisao je "Big Doson" u svojoj najnovijoj objavi uz još jedan njegov video koji će sasvim sigurno ugrejati srca miliona.

I nije prvi ovakav gest od ovog majstora. Svojevremeno je kupio deset najnovijih smart telefona i delio ih studentima po kampusu, sve je to naravno i tada snimio, ovekovečio, oduševio svoje pratioce, dobio još hiljade novih. Sve pohvale za momka koji svojim pozitivnim duhom i plemenitim akcijama "kupuje" pratioce i nailazi na sjajan prijem gde god da se pojavi.

S obzirom na to da ova njegova akcija sa patikama dolazi nedugo posle oštre kazne koju su mu izrekli Voriorsi i pomalo mu narušili reputaciju dobrog momka, nameće se zaključak da je sve ovo bilo u cilju da se "iskupi" za upad na utakmicu.

Doson je ozbiljan car - pogledajte njegovu akciju koja je obradovala 100 srećnika.

Na njegovim društvenim mrežama možete videti i snimak koji je uradio tokom ulaska u halu Voriorsa "prerušen" u Kleja Tompsona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daws 🐐 (@bigdawstv)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA