Novo dostignuće za Dušana Alimpijevića: Srbin deo stručnog štaba San Antonija u Letnjoj ligi

On iza sebe ima izvanrednu sezonu u ekipi Burse

  • 0
Dušan Alimpijević Foto: MN Press

Kada se pogleda u prethodnu košarkašku godinu, jednu od najboljih sezona u karijeri je imao Dušan Alimpijević, trener Bursaspora. Srpski stručnjak se domogao finala Evrokupa, u ligi je ispao od Fenerbahčea koji je postao šampion, dok mu je sada stigao i poziv iz NBA lige.

Naime, kako je potvrdio njegov agent Miško Ražnatović putem svog Tviter naloga, srpski trener je dobio poziv San Antonija da bude deo njihovog stručnog štaba u predstojećoj Letnjoj ligi gde će dobiti priliku da uči od Grega Popovića.

Biće ovo sjajna prilika da mladi trener "pokupi fazone" od prekaljenog Popovića i unapredi svoje košarkaške sposobnosti, a onda se možda domogne i klupe nekog Evroligaša u idućoj sezoni.

Alimpijević je svoju trenersku karijeru počeo u Novom Sadu, gde je radio u Vojvodini kao asistent, da bi potom preuzeo i ulogu prvog trenera. Pored Vojvodine, radio je i u Spartaku iz Subotice, FMP-u, Crvenoj zvezdi, Avtodori i konačno u Bursi.

Video: Alimpijević slavi istorijski uspeh: Peva sa navijačima posle plsmana u finale Evrokupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA