≫ 

Košarkaš Tenerifa ponovo u reprezentaciji Srbije: "Prošlo je dugo, ni sam ne znam koliko"

Todorović spreman za mečeve sa Letonijom i Belgijom

  • 0

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se nedavno na mini pripremama za predtojeće dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo, a među igračima koje je selektor Svetislav Pešić izabrao nalazi se i Dejan Todorović.

Igrač Tenerifa je u septembru 2020. doživeo tešku povredu i nije kročio na parket 15 meseci, vratio se u decembru i biće jedna od uzdanica Orlova za utakmice sa Letonijom i Belgijom.

- Lep je osećaj, prošlo je dugo, ne znam ni sam koliko, ali tu sam sada. Osećam se dobro fizički, posle duge sezone. Ovo je vreme kada se odmara, kada budemo malo sa porodicama, ali situacija je takva. Ja se nadam da će da me zaobiđe loša sreća kada su u pitanju povrede i da do kraja karijere uživam u košarci. Ali nikada se ne zna sa njima. Trenutno uživam u trenutku , to mi je najvažnije - rekao je Todorović za Telegraf i dodao:

- Jasno je kao dan da su naši ciljevi da šest poena prensemo u sledeći klub. Nadamo se da ćemo odigrati kako treba. Prvo Letonija, a onda da igramo pred našim navijačima u Nišu.

Na pitanje kako mu izgleda saradnja sa Pešićem, Todorović je dodao:

- Nisam imao pre priliku da radim sa Pešićem, sada smo tu četiri-pet dana zajedno. Pokušavamo da se što bolje upoznamo, da svi damo najbolje od sebe za taj zajednički rezultat.

Video: Petrušev o Zvezdi i Partizanu, reprezentaciji: Igraću tamo gde budem imao minute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA