≫ 

"Halo Nikola, ovde Pet Rajli": Pogledajte razgovor prvog čoveka Majamija i Jovića posle drafta

Srbin je imao sreću da završi u klubu sa najboljom radnom etikom u čitavoj NBA ligi

  • 0
Pet Rajli, Nikola Jović Foto: Youtube/Luis Claudio De Jesús Charles, Tanjug/AP

Nedavno je održan NBA draft za 2022. godinu gde su najtalentovaniji košarkaši sveta došli u priliku da budu izabrani od najboljih ekipa u najjačoj ligi sveta. Srbija je imala svog predstavnika u vidu Nikole Jovića koga je odabrao Majami Hit čiji je vlasnik Pet Rajli, koji je odmah pozvao srpskog košarkaša.

Majami Hit ima jednu od najboljih tehnika rada u čitavom NBA, a svima je poznatija kao "Hit kultura" koju je osmislio upravo Pet Rajli. "Hit kultura" je uspela da povrati neke igrače i od njih da napravi superstarove, dok je nekolicinu i iznedrila.

Sada ovaj tim sa Floride polaže velike nade u srpskog košarkaša, što je pokazao i sam Rajli koji je odmah posle izbora odlučio da pozove Jovića i poželi mu dobrodošlicu.

- Uzbuđeni smo što te imamo.  Samo hoću da ti poželim dobrodošlicu i idi prošetaj, izbaci sav stres iz sebe. Svideće ti se ovde, mi naporno radimo, a ti ćeš imati mnogo uspona i mnogo stvari zbog kojih ćeš biti ponosan na sebe. Ti si taj Nikola, čuvaj se - rekao je Pet Rajli tokom njihovog prvog razgovora.

Podsetimo, Majami Hit je odlučio da odabere srpskog igrača kao 27. pika prve runde na nedavno završenom drafu.

Video: Jedno slovo razlike, a isti kvalitet: Ražnatović naveo ko je sledeći Nikola Jokić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA