Zvezda na udaru Evropljana: Barsa prvo poželela Kalinića, a sada i Bajern vreba jednog crveno-belog!

Dejan Davidovac na raspolganju je selektoru Srbije Svetislavu Pešiću za predstojeći prozor

  • 11
Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić

Foto: Marko Jovanović

Kako nezvanično saznaje Mocart sport,  Crvena zvezda imaće velike muke da zadži Dejana Davidovca. Krilni košarkaš iz Zrenjanina velika je želja Bajerna iz Minhena, kluba koji je kontinuirano u poslednjoj deceniji svoje akvizicije tražio na ovim prostorima.

Kako je i sam istakao, pregovara sa Crvenom zvezdom oko novog ugovora, ali nije otpisao mogućnost odlaska. Priliku je ugledao Bajern koji je poslednje decenije teško zamisliti bez srpskih igrača.

Svojevremeno su se u Minhenu obreli Boris Savović, Duško Savanović, Aleksandar Nađfeji, pa potom i Vasilije Micić, Milan Mačvan, Stefan Jović. Usledio je prelazak Vladimira Lučića 2016. godine, koji je takođe pošao putem Bavarske. Tokom minule takmičarske godine nemačkom klubu se na vernost se obavezao na još tri godine. Prošlog leta je u Minhen došao i Ognjen Jaramaz i ostavio sasvim dobar utisak.

Dejan Davidovac na raspolganju je selektoru Srbije Svetislavu Pešiću za utakmice kvalifikacija za Mundobasket protiv Letonije (30. jun) i Belgije (3. jul).

Video: Slavlje u Železniku: Crvena zvezda odbranila triplu krunu, Ivanović MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГОРСКИ ВИЈЕНАЦ

    26. jun 2022 | 09:54

    Давидовац је најбољи играч у Србији. Он је у Звезди играо од јединице до петице у зависности од потребе Ови негативни коментари о њему су дјело особа које немају појма о кошарци.

  • BOBA

    26. jun 2022 | 08:36

    Davidovac je klupski igrač,limitiran je i nikada ne može biti zvezda,nema kontinuitet,odigra odlično pa ga tri utakmice nema nigde,u Zvezdi to prolazi jer je naš igrač,u Evropi ne,Mitrović je primer,bio epizodista i tek povratkom u Zvezdu igrao u kontinuitetu,

  • Aleksandar Stankovic

    26. jun 2022 | 10:02

    Ne ide se iz veceg u manji klub, u Zvezdi je ikona u Bajernu bi grejao klupu ali dobro sam bira svoj zivot i svoj cilj u zivotu. Jedan je kapiten Branko Lazic momak za primer i za uzor.Slazem se sve sa prethodnim komentarom Bobinim. Svi mogu da idu ali jedan covek mora da ostane po bilo koju cenu ugovora jer nema tog novca koji bi platili trud, zalaganje i ljubav prema kosarci i Crvenoj Zvezdi a on je Dejan Radonjic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA