≫ 

Posle Holinsa i Davidovac na pragu velikog transfera: Elitni evropski klubovi "čerupaju" Zvezdu

Crveno-beli na ceni

  • 4
dejan davidovac Foto: MN Press

Ekipa Crvene zvezde mogla bi, kako stvari stoje, naredne sezone da nastupi u potpuno renoviranom sastavu jer se najveći evropski klubovi "otimaju" o igrače Dejana Radonjića.

Klub je već napustio "ol-raund" adut Ostin Holins, njega čeka unosan ugovor sa Makabijem, a sve su jače indicije da će put jednog od evropskih velikana i Dejan Davidovac. Za momka koji je ostavio dubok trag u klubu proteklih sezona zainteresovan je ruski gigant CSKA iz Moskve, saznaje Telegraf.

Dogovor dve strane je, saznajemo blizu, i po njemu bi popularni "Deda" od ovog angažmana mogao da zaradi 800.000 evra po sezoni! 

Za Davidovca je otvoreno zainteresovan i Bajern, Trinkijeri izuzetno ceni kvalitete reprezentativca Srbije, no ponuda Moskovljana je takva da sve ostale stavlja u drugi plan.

Ako se ostvari prelazak u CSKA, bio bi to savršen nastavak karijere za odličnog krilnog igrača i jednog od miljenika navijača koji je svojim partijama dao ogroman doprinos svim Zvezdinim uspedima proteklih sezona i bio esencijalan u postavi šampiona ABA.

Postoje nagoveštaji da bi uskoro sa Malog Kalemegdana mogao da ose i Ognjen Kuzmić, koji bi karijeru mogao da nastavi u nekom od klubova ABA lige.

Video: Davidovac: Posle razgovora s Pešićem sam odlučio da dođem i igram za reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    26. jun 2022 | 17:05

    Da to smo mi, naše igrače cene po Evropi i rado odrešuju kesu za njih, a ne tamo kao Rumenoglu da dovodi milionska pojačanja iz NBA da bi sedeli na klupi....

  • Djudja86

    26. jun 2022 | 19:32

    Samo najboljeg igraca u istoriji zvezde niko nece . Cuvenog Branka Lazica 🤣🤣🤣🤣

  • suarez

    26. jun 2022 | 17:24

    Sad ce Covic da kaze zaradili na obestecenju , a sve slobodni igraci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA