≫ 

Zvezda ostaje bez još jednog igrača: Kuzmić sa Kuridžom ide u predgrađe, pojačaće ekipu FMP-a!

Zvučni transferi u timu Pantera su vrlo blizu ozvaničenja

  • 35
Kuzmić, Kuridža Foto: MN Press

Vreo je dan u Beogradu, a vruće je i kada su košarkaški transferi u pitanju i to konkretno u dvorištu Crvene zvezde. Nakon što je Dejan Davidovac zvanično napustio klub i otišao u CSKA iz Moskve, iz ekipe crveno-belih odlazi još jedan igrač koji igra na centarskim pozicijama Ognjen Kuzmić, a mogao bi da mu se priključi i nekadašnji igrač Beograđana, Marko Jagodić-Kuridža.

Konkretno, centar Zvezde pokušaće da se vrati na staze stare slave, pošto prethodne takmičarske godine nije pružao ni približno slične brojke kao što je to bio slučaj pre saobraćajke koju je doživeo 2019. godine. Imao je značajno manju minutažu, nije bio ni približno tako konstantan, pa stoga i ne čudi njegov odlazak sa Malog Kalemegdana.

Deluje da će FMP biti prava sredina za njega, pošto su tokom leta u tim iz Železnika već stigla dva pojačanja - dobro nam poznati Čarls Dženkins i jedan od najboljih košarkaša Univeziteta Ilinois, Trent Frejzer.

Tokom dana je počelo da se "šuška" da bi sa Kuzmićem u paketu mogao da pođe i Marko Jagodić-Kuridža, a i taj dogovor je blizu realizacije, prvi je preneo Maxbet Sport, pa bi reprezentativac Srbije mogao naredne takmičarske godine da igra u beogradskom predgrađu.

FMP će naredne sezone zaigrati u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona i pokušaće da se domogne mesta u eliti preko 28 timova koji će uzeti učešće u ovom delu takmičenja.

Video: Simanić nastavlja da se dokazuje bivšem klubu: Novo jednoručno zakucavanje preko Kuzmića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    26. jun 2022 | 19:18

    Ovi glodari ni u jednom jedinom sportu ni u jednom jedinom takmicenju nisu nista osvojili a opet ih razveseli da bacaju fore na vesti o fmp-u ... E da mi je takvog mentaliteta bilo bi mi lakse u zivotu

  • milentije

    26. jun 2022 | 19:44

    Čović i porodica-dva porodična kluba:" FMP"-a.A igrači?Čas tamo,čas ovamo.Cirkus.

  • Milance

    26. jun 2022 | 19:05

    I kad neko kaze da je to isti klub - vi se ljutite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA