≫ 

Holins napustio Zvezdu: Jedan od najboljih košarkaša crveno-belih otišao u Izrael i pojačao Makabi

Zvučan odlazak iz kluba sa Malog Kalemegdana

  • 4
Ostin Holins Foto: Marko Jovanović

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde ove sezone, Ostin Holins napustio je ovoga jutra klub sa Malog Kalemegdana i otišao put Izraela, gde je ozvaničena saradnja sa Makabijem iz Tel Aviva.

Već se šuškalo da bi sjajni Amerikanac mogao da napusti beogradski klub i pođe na dalji put. Odluka je pala na izraelskog evroligaša, tako da će Holins i dalje igrati na najvećoj evropskoj pozornici.

Ugovor je potpisan na dve godine, tako da je Makabi obezbedio ugovor sa odličnim bekom sve do leta 2024. godine.

On je u ABA ligi ove sezone u proseku beležio 9,1 poen po utakmici, a na sve to dodao je 2,3 skokova i jednu asistenciju.

U Evroligi je bio deo nekih velikih pobeda crveno-belih, a prosek mu je stao na 8,1 poen uz 1,9 uhvaćenih lopti i jednu asistenciju.

Podsetimo, klub je već napustio Dejan Davidovac koji je juče pojačao CSKA iz Moskve, dok mediji prenose da je i Ognjen Kuzmić blizu da pređe u FMP iz Železnika.

Video: Slavlje u Železniku: Crvena zvezda odbranila triplu krunu, Ivanović MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Srbija

    27. jun 2022 | 10:23

    Hvala puno za sve radosti 🔴⚪👍👍👍👍👍

  • Srki

    27. jun 2022 | 12:24

    Pa istekao mu je Ugovor tako da nije iznenadjenje.Steta odlican igrac pogotovo u odbrani.Bas me interesuje kakva ce Zvezda izgledati u sledecoj sezoni.

  • Rola

    27. jun 2022 | 21:00

    Znaju da više ne mogu biti prvi pa počela bržanija prem da su uvek imali mesta u Čovićeva dva FMP-a. Što se slavilo slavilo sada stupa na scenu bivši prvak Evrope. Čović kupi prnje i sve što može od igrača i vraća se u njegovu bazu Železnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA