Neverovatno: Prošlog leta digao kredit i uplatio preko 1.000 evra Zvezdi, ove godine dodao još 50.000 dinara!

Tviter korisnik pod imenom "Dragance22" istakao je da nije u najboljoj finansijskoj situaciji

  • 21
Donacija, KKCZ

Foto: Nikola Anđić, Printscreen: Dragance22, Twitter

Prošle sezone, jedan korisnik Tvitera sa korisničkim imenom "Dragance22" pohvalio se neverovatnom donacijom Košarkaškom klubu Crvena zvezda. Naime, on je podigao kredit u iznosu od 119.000 dinara i sav novac prosledio je klubu sa Malog Kalemegdana.

Tako je on pred početak prošle sezone na svom Tviter nalogu kada je ozvaničena akcija "Doniraj i dominiraj", gde su crveno-beli pozvali svoje pristalice da daju onoliko novca koliko mogu za nesmetano funkcionisanje kluba, naglasio da nije najbolje finansijski stojeći, ali da će naći način da pomogne.

- Nisam baš najbolje finansijski stojeći, ali mogu da obećam da ću našoj Zvezdi za sezonu koja dolazi, uplatiti novac u vrednosti od 10 sezonskih ulaznica. Kako? Ni sam ne znam još. Zašto? E, pa zato - napisao je tada Dragan, a koji dan kasnije osvanula je i uplatnica u iznosu od preko 1.000 evra.

Skoro pa tačno godinu dana kasnije, gotovo identične scene, doduše, sada uz nešto manji iznos novca uplaćen na račun crveno-belih.

Ponovo je "Dragance22" okačio uplatnicu na svoj Tviter nalog, a na kojoj stoji da je na ime donacije na račun Crvene zvezde uplaćeno tačno 50.000 dinara uz proviziju od 500 dinara koju je zadržala platna institucija. Ovoga puta nije jasno da li je ovaj korisnik podigao kredit kako bi dao novac klubu, ali je ostavio poruku o kojoj će se pričati.

- I da igra sa 11 juniora, ja ću navijati za Crvenu zvezdu. Dobro znaj - napisao je "Dragance22" uz tagovan profil Crvene zvezde i profila namenjenog donacijama klubu.

Video: Slavlje u Železniku: Crvena zvezda odbranila triplu krunu, Ivanović MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a1234

    27. jun 2022 | 12:48

    E moj Draganče, puniš džepove ljudima koji imaju 100 puta veće prihode od tebe, te pare ako već ne znaš šta ćeš sa njima si mogao da doniraš nekome kome su zaista potrebne, a mogao si i samom sebi da doniraš, jer vidim da ti je potrebna pomoć...Mogao si za taj novac da obiđeš nekoliko zemalja, da vidiš nešto drugačije, naučiš nešto, upišeš neki kurs... ovako ćeš ostati isti sa sve manje para P.S Nađi devojku

  • Панта

    27. jun 2022 | 12:51

    Сад би Звезда требала да се одужи таквом човеку и навијачу,нека му дају чланску карту,да може доживотно да гледа Звезду бесплатно.Свака ти част,људино.

  • Uros Dragićević

    27. jun 2022 | 12:26

    Za druge se navija, Zvezda se voli! Uz SPC, vojsku, predsednika republike, nasa Crvena Zvezda je stub ovog društva, i svaki Srbin treba da bude ponosan na uspehe koje ostvaruje na sportskim borilištima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA